MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Φενγκ Σούι: 5 φυτά για να διώξεις την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σου

Τα 5 φυτά που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι.

Πηγή: Unsplash
Monopoli Team

Αν αναζητάς τρόπους να φέρεις θετική ενέργεια και αρμονία στο σπίτι σου, τότε τα φυτά είναι από τα καλύτερα εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Το Φενγκ Σούι, η αρχαία κινεζική πρακτική που ασχολείται με την ενέργεια στους χώρους μας, συνιστά συγκεκριμένα φυτά που μπορούν να ενισχύσουν την ευημερία, την υγεία και την αγάπη στη ζωή σου. Εδώ σου έχω πέντε φυτά που δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σου!

Μπαμπού της Τύχης (Lucky Bamboo)

Το μπαμπού της τύχης είναι ίσως το πιο γνωστό φυτό του Φενγκ Σούι. Συμβολίζει την ευημερία και την καλή τύχη. Το μπαμπού φέρνει ισορροπία και αρμονία, ειδικά όταν το τοποθετείς σε ανατολική ή νοτιοανατολική κατεύθυνση στο σπίτι σου. Απαιτεί ελάχιστη φροντίδα και μπορεί να αναπτυχθεί τόσο στο νερό όσο και στο χώμα, κάνοντάς το ιδανικό για αρχάριους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌαση δροσιάς: 3 φυτά εσωτερικού χώρου για να «νικήσεις» τον καύσωνα12.09.2018

Σανσεβιέρια (Sansevieria)

Η σανσεβιέρια, γνωστή και ως «γλώσσα της πεθεράς», είναι ένα εξαιρετικό φυτό για τον καθαρισμό του αέρα, αλλά και για την ενίσχυση της προστασίας και της ασφάλειας στον χώρο. Τοποθέτησέ την κοντά στην είσοδο του σπιτιού σου ή σε γωνίες για να αποτρέψεις την αρνητική ενέργεια. Είναι εξαιρετικά ανθεκτική και δεν απαιτεί πολλή φροντίδα, κάτι που την κάνει ακόμα πιο ελκυστική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα φάμε το καλύτερο brunch τη νέα σεζόν;12.09.2018

Φίκος Μπέντζαμιν (Ficus Benjamina)

Ο φίκος Μπέντζαμιν είναι ένα όμορφο φυτό που βοηθά στη διασπορά της θετικής ενέργειας σε όλο το σπίτι. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, τοποθετώντας τον στην ανατολική πλευρά του σπιτιού σου, ενισχύεις την υγεία και την ευημερία της οικογένειας. Είναι γνωστός για την ικανότητά του να φιλτράρει τον αέρα, καθαρίζοντας τον χώρο σου από τοξίνες.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από The Art of Life