MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Friends: O εμβληματικός καναπές του Central Perk μπορεί να γίνει δικός σου

Με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων της δημοφιλούς σειράς «Friends», περισσότερα από 100 αναμνηστικά αντικείμενα πρόκειται να δημοπρατηθούν αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Monopoli Team

Προκειμένου να γιορτάσει την επερχόμενη 30ή επέτειο της πρεμιέρας των Friends το 1994, ο οίκος Julien’s Auctions διοργανώνει μια δημοπρασία με εμβληματικά αντικείμενα από το πλατό, ανάμεσα στα οποία και ο γνώριμος πορτοκαλί καναπές του καφέ «Central Perk», που ήταν το στέκι της παρέας των πρωταγωνιστών.

Ο εμβληματικός καναπές αναμένεται να πουληθεί με τιμή εκκίνησης τα 800 δολάρια και εκτιμώμενη τιμή πώλησης τα 3.000 δολάρια.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου (η σειρά Friends έκανε πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου), τόσο με φυσική παρουσία στο Λος Άντζελες, όσο και online, και 100 συνολικά αντικείμενα της αγαπημένης σειράς θα διατίθενται προς πώληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣε δημοπρασία προσωπικές επιστολές και κάρτες της πριγκίπισσας Νταϊάνα12.09.2018

Ανάμεσα σε αυτά κι ένα αντίγραφο της πινακίδας της καφετέριας «Central Perk» θα δημοπρατηθεί με τιμή εκκίνησης τα 700 δολάρια, ενώ εκτιμάται πως θα πουληθεί για 500 έως 700 δολάρια.

Ακόμη και κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά ρούχα των πρωταγωνιστών που έχουμε δει στη σειρά, θα μπορεί να αγοράσει όποιος θέλει να τα έχει στη συλλογή του. Μερικά από αυτά είναι το ριγέ τζιν της Μόνικα, το γκρι ζιβάγκο της Ρέιτσελ, το μπλε παλτό με τη faux γούνα της Φίμπι, το γαλαζοπράσινο κασμιρένιο πουλόβερ του Τσάντλερ, καθώς και το ριγέ πουκάμισο του Τζόι.

«Κάθε μέρα, κάπου σε όλο τον κόσμο, τα Φιλαράκια παίζονται σε μια οθόνη, γεγονός που αποδεικνύει την τεράστια δημοτικότητά τους και την προσέλκυση νέων fans, ακόμη και δεκαετίες μετά το φινάλε τους», δήλωσε ο David Goodman, Διευθύνων Σύμβουλος της Julien’s Auctions. «Ο οίκος Julien’s είναι ενθουσιασμένος να εκπροσωπεί αυτή την εμβληματική συλλογή που έφτασε σε εμάς από τη Warner Bros.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Λίζα Κούντροου ξαναβλέπει τα «Φιλαράκια» για τον Μάθιου Πέρι – «Θέλω να θυμάμαι πόσο αστείος ήταν»12.09.2018

Επισκεφθείτε το juliensauctions.com για να ρίξετε μια ματιά στα αντικείμενα της συλλογής και μείνετε συντονισμένοι για τις 23 Σεπτεμβρίου.

Με πληροφορίες από People.com.

Περισσότερα από Περίεργα