MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
15
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Γιάννης Στάνκογλου: «Είναι ματαιότητα οι αναρτήσεις στα social media» (vid)

Πρώτος καλεσμένος του «Στούντιο 4» ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στα σόσιαλ μίντια, αλλά και στη νέα κωμωδία της ΕΡΤ1 που πρωταγωνιστεί.

Monopoli Team

‘Ποδαρικό’ στο «Στούντιο 4» έκανε για τη φετινή σεζόν ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη νέα σειρά της Ερτ1, «Αρχελάου 5», στην οποία συμμετέχει.

«Είναι μια πολύ φρέσκια κωμωδία, μια πολύ φρέσκια δουλειά, που πιστεύω θα την αγαπήσει το κοινό. Μέσα από αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ από τα γυρίσματα δεν θυμίζει κάτι ή κι αν θυμίζει, αυτό είναι σε πολύ μικρές πτυχές. Είναι μια κωμωδία καταστάσεων και με πολύ καλούς ηθοποιούς και συνεργάτες που-οι περισσότεροι τουλάχιστον- έχουνε ξανακάνει πολλές φορές κωμωδία. Και αυτό το χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί η κωμωδία θέλει παρτενέρ, ανθρώπους που γνωρίζουνε τον ρυθμό, που μπορούν και είναι λίγο άνετοι στον αυτοσχεδιασμό», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

“Νομίζω ότι αν περνάει πιο εύκολα στο κοινό η κωμωδία ή το δράμα έχει να κάνει με την εποχή, δηλαδή με το τι έχει ανάγκη ο κόσμος. Κι από ‘κει και πέρα βέβαια σχετίζεται με το πόσο μιλάει το κάθε έργο στην εποχή, στον θεατή, στο πώς θα το αγαπήσει», πρόσθεσε ακόμη σε σχετική ερώτηση ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το νέο τρόπο επικοινωνίας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Συμβαίνουν πράγματα που δεν τα ξέρουμε. Βλέπεις πόση υπερπληροφόρηση υπάρχει, αρχίζω και σκέφτομαι πόσο μάταια γίνονται μερικά πράγματα, για παράδειγμα πας διακοπές και το ποστάρεις. Γιατί να το κάνεις αυτό; Είναι ματαιότητα οι αναρτήσεις στα social media. Κι εγώ έβαλα φωτογραφίες από την Ταιλάνδη και αναρωτιόμουν ‘μου αρέσει όλη η Ελλάδα που ξέρει που είμαι;’ Τελικά δεν μου αρέσει. Είναι αυτού του είδους η επικοινωνία που είναι μακριά από τον πραγματικό ορισμό της επικοινωνίας».

Περισσότερα από ShowBiz