MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Wolfs»: Χαοτική η πρεμιέρα Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ στη Βενετία

Με καθυστέρηση μισής ώρας και βιαστικό χειροκρότημα πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ – Τζορτζ Κλούνεϊ.

Monopoli Team

Το βράδυ της Κυριακής, οι ‘Λύκοι‘, η νέα ταινία του Τζον Γουάτς με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, με τους δύο αστέρες να χορεύουν καθώς η ταινία απέσπασε ένα ευγενικό τετράλεπτο χειροκρότημα.

Ο Πιτ προσγειώθηκε στη Βενετία μόλις δύο ημέρες μετά την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, που έκανε εδώ το ντεμπούτο της τελευταίας της ταινίας «Μαρία», η οποία απέσπασε οκτάλεπτο χειροκρότημα και έκανε την Τζολί φαβορί για Όσκαρ. Κανείς από τους δύο δεν ανέφερε το διαζύγιό τους που εκκρεμεί εδώ και καιρό, και ο Πιτ δεν ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή σχετικά με δικαστικά έγγραφα που υποστηρίζουν ότι «η Τζολί υπέστη σωματική κακοποίηση» στο γάμο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Βενετίας: Καταχειροκροτήθηκε η Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας12.09.2018

Την Κυριακή, η πρεμιέρα του Μπραντ Πιτ και του Τζορτζ Κλούνει καθυστέρησε περισσότερο από 30 λεπτά, καθώς οι θαυμαστές των δύο σταρς συνωστίζονταν στη Sala Grande της Βενετίας σε μια προσπάθεια να βρεθούν κοντά στον Πιτ και τον Κλούνεϊ. Όταν το δίδυμο έφτασε τελικά μέσα, επικράτησε πανικός σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety.

Καθώς οι δύο αστέρες έμπαιναν στο θέατρο, χαιρέτησαν το ανυπόμονο πλήθος με ένα βροντερό «Buonasera!», προκαλώντας πολλούς να φωνάξουν κι εκείνοι με την ελπίδα να γίνουν αντιληπτοί. Ακόμα και όταν η ταινία άρχισε να προβάλλεται, το χάος συνεχίστηκε, με όσους δεν είχαν εισιτήρια να προσπαθούν να βρουν τυχόν κενές θέσεις. Κάποιοι εκδιώχθηκαν κατά τη διάρκεια των πρώτων σκηνών της ταινίας καθώς εισέρχονταν αργοπορημένοι.

Όταν η ταινία τελείωσε, ο Πιτ και ο Κλούνεϊ αγκαλιάστηκαν υπό τους ήχους του «Smooth Operator» της Sade. Στη συνέχεια, ο Clooney στράφηκε προς τη σύζυγό του Amal και οι δυο τους μοιράστηκαν ένα φιλί. Αυτός και ο Pitt στη συνέχεια κατέβηκαν τις σκάλες, από το μπαλκόνι του θεάτρου όπου κάθονταν, για να χαιρετήσουν τους θαυμαστές που ζητωκραύγαζαν.

@varietymagazine George Clooney and Brad Pitt hug it out and dance during the 4-minute standing ovation for #Wolfs ♬ original sound – Variety

Το τετράλεπτο χειροκρότημα δεν ήταν ίσως τόσο μεγάλο όσο θα περίμενε κανείς δεδομένης της δημοφιλίας του Pitt και του Clooney, αλλά φάνηκε ότι οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ βιάζονταν να βγάλουν τους θεατές από την αίθουσα, δεδομένης της καθυστερημένης ώρας έναρξης της πρεμιέρας και της χαοτικής κατάστασης που επικρατούσε.

Γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον σκηνοθέτη του «Spider-Man» Jon Watts, η κωμωδία δράσης της Apple Original Films έχει ως πρωταγωνιστές τον Pitt και τον Clooney ως δύο επαγγελματίες επιδιορθωτές που προτιμούν να εργάζονται μόνοι τους, αλλά πρέπει να έρθουν κοντά αφού προσλαμβάνονται για την ίδια δουλειά. Στο «Wolfs» πρωταγωνιστούν επίσης οι Amy Ryan, Austin Abrams και Poorna Jagannathan. Σίκουελ της ταινίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με τον Γουάτς και τους δύο αστέρες να συμμετέχουν, όπως ανακοίνωσε η Apple νωρίτερα αυτό το μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker, Tim Burton, Αλμοδόβαρ: Οι 10 πολυαναμενόμενες πρεμιέρες του 81ου Φεστιβάλ Βενετίας12.09.2018

Μετά την πρεμιέρα του στη Βενετία, το «Wolfs» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους για περιορισμένο χρονικό διάστημα από τις 20 Σεπτεμβρίου, πριν κάνει το ντεμπούτο του στο Apple TV+ στις 27 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα από Cine News