MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
15
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Μου λένε ότι το Instagram είναι εργαλείο για τη δουλειά μου, αλλά το θέατρό μου είναι γεμάτο και χωρίς αυτό» (vid)

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα του “Πρωίαν σε είδον” και αποκάλυψε – μεταξύ άλλων – γιατί δεν θέλει να έχει social media.

Credits: Θανάσης Καρατζάς
Monopoli Team

Καλεσμένος της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον”, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τη σχέση του με την τεχνολογία και συγκεκριμένα με τα social media. «Δεν έχω τίποτα από social media. Λίγοι έχουμε μείνει που δεν έχουμε. Εγώ το κάνω εκ πεποιθήσεως, καθώς δεν με ενδιαφέρει. Είναι μία αυτοπροβολή που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έχει έναν ναρκισσισμό μέσα. Δηλαδή ποιον αφορά αν εγώ είμαι σε ένα εστιατόριο και τρώω βραστό κολοκυθάκι;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε μάλιστα: «Μου έχουν πει ότι είναι εργαλείο για τη δουλειά μου αλλά το θέατρό μου είναι γεμάτο. Άρα μάλλον δεν το χρειάζομαι». 

«Είμαι της παλαιότερης λογικής που η οικογένεια ντυνόταν κι έβγαινε να πάει να δει τον κύριο Χορν, να πάει να δει μία παράσταση. Ήταν μία έξοδος οικογενειακή. Έτσι λειτουργούν οι άνθρωποι. Θέλουν να με δουν; Ξέρουν πού είμαι και έρχονται. Δεν χρειάζεται να τους ενημερώνω κάθε μέρα πού πάω και τι λέω ή να σχολιάζω το οτιδήποτε». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ο θεατής φεύγει ξαλαφρωμένος από το δράμα, γι’ αυτό και έχει στραφεί σε αυτό το είδος» (vid)12.09.2018

«Στην εποχή μας έχουμε γίνει όλοι σχολιαστές. Αυτή η δύναμη του πληκτρολογίου είναι ανελέητη. Πατάς ένα κουμπί και γράφεις και λες ό,τι θέλεις. Αυτό όμως μέσα του δεν έχει μια γνώση, αλλά μια γνώμη. Μια γνώμη για τα πάντα. Σαλάτα λέγεται αυτό, πολύχρωμη», σχολίασε για την εποχή.

Περισσότερα από ShowBiz