MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
15
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Όλα όσα κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα (2-6/9)

Αφιερώματα στον Μίκη Θεοδωράκη, τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιάννη Σπανό, συναυλίες σε ανοιχτά θέατρα, προβολές και θέατρο, με ελεύθερη είσοδο, από τη Δευτέρα 2 έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

1. Αφιέρωμα στον Μικρή Θεοδωράκη, προβολή της ταινίας “Πολίτικη Κουζίνα”, αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό στο Περιστέρι

Ο Δήμος Περιστερίου τιμά τον Σεπτέμβριο τρεις σπουδαίες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής και κινηματογραφικής σκηνής, μέσα από μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων. Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση για τα Τρία χρόνια χωρίς τον Μίκη Θεοδωράκη. Μια συγκινητική βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο μας συνθέτη, με μουσικές και τραγούδια που έχουν σημαδέψει την ιστορία του ελληνικού πολιτισμού. Τη Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, Mega Cinema στο Άλσος Περιστερίου, με την προβολή της “Πολίτικης Κουζίνας” σε ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο σκηνοθέτη Τάσο Μπουλμέτη. Μια ταινία που συνδυάζει την ιστορία με τη γεύση, αγγίζοντας τις καρδιές του κοινού. Τέλος, τη Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ένα αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό, θα μας προσκαλέσει σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και τραγούδια του αξέχαστου συνθέτη, που έχουν μείνει ανεξίτηλα στην ελληνική μουσική σκηνή.
Δευτέρα 2, Τετάρτη 4 και Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 20:00
Άλσος Περιστερίου, Στάση Μετρό Ανθούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Θάνατος του Εμποράκου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Ζίνα12.09.2018

2. Ο Κωστής Μαραβέγιας στα Λιπάσματα

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο τραγουδιστής που μέσα από τα τραγούδια του μας κάνει να χορεύουμε, να συγκινούμαστε και να ερχόμαστε κοντά, θα εμφανιστεί στη κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ στη Θάλασσα, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Το concept της παράστασης είναι απλό: εννέα άτομα, με ένα βαν, φτάνουν στην πόλη, στήνουν τη συναυλία τους μπροστά σε όλους εμάς και υπόσχονται να μας προσφέρουν μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 21:00
Πολυχώρος Λιπασμάτων (Σιλό), Δραπετσώνα. Πρόσβαση: Σταθμός Η.Σ.Α.Π. Στάση Πειραιά & Τρόλεϊ 20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κωστής Μαραβέγιας στα Λιπάσματα για ένα live με ελεύθερη είσοδο12.09.2018

3. Μια βραδιά αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα στον Διόνυσο

Μια ξεχωριστή συναυλία-αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Διονύσια 2024”. Η βραδιά θα πλαισιωθεί από την εξαιρετική “Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας”, η οποία θα ζωντανέψει τις αξεπέραστες μελωδίες του μεγάλου συνθέτη, ενώ στο αφιέρωμα θα συμμετάσχουν τρεις καταξιωμένοι ερμηνευτές: ο Δημήτρης Μπάσης, η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Σπύρος Κλείσσας, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες τους στα αθάνατα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 21:00
Παλαιός Σταθμός Τρένου, Διόνυσος, Λεωφόρος Διονύσου και Βακχών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυναυλία νέων βραβευμένων σολίστ στο Μουσείο Ύδρας12.09.2018

4. Η Γιάννα Βασιλείου στα Φαληρικά 2024

Η Γιάννα Βασιλείου, μια από τις πιο ξεχωριστές φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα εμφανιστεί στα «Φαληρικά 2024» για μια μαγευτική συναυλία που υπόσχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις. Με την ιδιαίτερη φωνή της και την κομψή σκηνική της παρουσία, η Γιάννα Βασιλείου θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, καθώς και διασκευές που αναδεικνύουν το ταλέντο της.
Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 20:30
Παραλία Μπατής, Λεωφόρος Ποσειδώνος(στο ύψος της συμβολής με την Αχιλλέως)

5. Ο Ορφέας Περίδης και οι Θραξ Πανκc στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς διοργανώνει για εμάς δυο διαφορετικές, αλλά εξίσου ιδιαίτερες συναυλίες. Τη Τρίτη, ο Ορφέας Περίδης, ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Έλληνες τραγουδοποιούς, με τη σπουδαία καριέρα, θα ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από πολλές γενιές. Την επόμενη ημέρα, οι Θραξ Πανκc, το δυναμικό συγκρότημα από τη Θράκη, που συνδυάζει παραδοσιακή θρακιώτικη μουσική με σύγχρονα στοιχεία πανκ και ροκ, θα προσφέρουν μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία, γεμάτη πάθος και ένταση, μετατρέποντας τη βραδιά σε μια αυθεντική γιορτή της μουσικής.
Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 20:30
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία

6. Roller skates για όλους στο ΚΠΙΣΝ

Τα πατίνια συνδυάζουν ψυχαγωγία, γυμναστική και μεταφορά, και στο ΚΠΙΣΝ προσφέρονται εισαγωγικά μαθήματα για όλους, μικρούς και μεγάλους. Για αυτό, τη Πέμπτη(29/8) φόρα τα πατίνια σου και ξεκίνα τις βόλτες- μια εμπειρία που σίγουρα θα σου προσφέρει άφθονο γέλιο. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία και οι συμμετέχοντες χρειάζεται να φέρουν τον δικό τους εξοπλισμό.
Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 19:00
Υπαίθριο Πάρκινγκ Λεωφορείων, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Festival Alzheimer επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ για να δώσει το σωστό στίγμα για την άνοια12.09.2018

7. Η Φώφη Τσεσμελή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Στις 4 Σεπτεμβρίου, όπως κάθε εβδομάδα, τα DJ sets στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ υπόσχονται να μεταμορφώσουν τη βραδιά μας. Αυτή τη Τετάρτη, πίσω από τα decks θα βρίσκεται η Φώφη Τσεσμελή, η DJ, δημοσιογράφος, που διατηρεί το μακριοβιότερο residency σε club στη χώρα, ως η resident του Sodade BackStage τα τελευταία 25 χρόνια και έχει συνεργαστεί με το Μέγαρο Μουσικής, με το ΚΠΙΣΝ, το Athens Pride, το Sonar Athens, το Athens Music Week, το World Pride, το HE.SHE.THEY και το Φεστιβάλ Βόλου.
Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 20:00
Φάρος, ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Σαρωνικό μέχρι την Ακρόπολη: Sunset DJ Sets με θέα από τη βεράντα του ΚΠΙΣΝ και ελεύθερη είσοδο12.09.2018

8. Προβολή της ταινίας Το Παλιό Τουφέκι στη Γαλλική Σχολή Αθηνών

Η γαλλική ταινία του σκηνοθέτη Ρομπέρ Ενρίκο, που θα προβληθεί στο πλαίσιο του 14ου Athens Open Air Film Festival,συνδυάζει στοιχεία πολεμικού δράματος και ψυχολογικού θρίλερ, αφηγείται την τραγική ιστορία ενός άνδρα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η υπόθεση επικεντρώνεται στον Ζουλιέν Νταβέν, έναν φιλήσυχο χειρουργό που ζει στη Γαλλία. Όταν οι ναζιστικές δυνάμεις καταλαμβάνουν τη χώρα, ο Ζουλιέν αποφασίζει να στείλει τη γυναίκα του, Κλάρα, και την κόρη τους στο απομακρυσμένο οικογενειακό κάστρο του στη νότια Γαλλία για να τις προστατεύσει. Όμως, όταν επιστρέφει στο κάστρο λίγες μέρες αργότερα, ανακαλύπτει ότι μια ναζιστική μονάδα έχει εισβάλει και έχει δολοφονήσει βάναυσα τη γυναίκα και την κόρη του, μαζί με άλλους αθώους χωρικούς.
Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 21:00
Γαλλική Σχολή Αθηνών, Διδότου 6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ14ο Athens Open Air Film Festival: Το πρόγραμμα προβολών του φετινού καλοκαιριού12.09.2018

9. Η θεατρική παράσταση Στους δύο τρίτος χωρεί και ο Σπύρος Γραμμένος στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου

Ο Σπύρος Γραμμένος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και ανατρεπτικούς τραγουδοποιούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, θα εμφανιστεί στο Άλσος Βεΐκου για μια μοναδική συναυλία που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη. Με το ιδιαίτερο χιούμορ του, τους καυστικούς στίχους και τη ζωντάνια του, ο Σπύρος Γραμμένος θα παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, καθώς και διασκευές που έχουν αγαπηθεί από το κοινό. Την Πέμπτη, μια θεότρελη κωμωδία χαρακτήρων, με πρωταγωνιστές τη Θεοδώρα Σιάρκου, τον Βασίλη Κούκουρα, τον Σταύρο Νικολαΐδη και τον Πέτρο Γρύλλο, θα μας μιλήσει για την αιώνια διαμάχη των δύο φύλων και τις πολύπλοκες σχέσεις που δημιουργούνται μέσα σε ένα ερωτικό παιχνίδι γεμάτο απιστίες, παρεξηγήσεις και ανατροπές. Η κωμωδία αυτή αναδεικνύει με έντονο τρόπο την ανθρώπινη αδυναμία και τις αντιφάσεις που συχνά χαρακτηρίζουν τις ερωτικές σχέσεις.
Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 21:00
Θέατρο Άλσους Βεΐκου, Λεωφόρος Ομορφοκκλησιάς 

10. Η Αναστασία στο Κηποθέατρο Παπάγου

Πηγή: @imanastasia_official/ Πηγή: Instagram

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Αναστασία, που έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού με τη φωνή της και τις επιτυχίες της, θα εμφανιστεί στο Κηποθέατρο Παπάγου για μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική. Η Αναστασία, που έγινε γνωστή με το τραγούδι “Αμαρτίες” και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με κάθε της κυκλοφορία, θα παρουσιάσει τις αγαπημένες της επιτυχίες, παλιές και πρόσφατες. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη συναυλία σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα.
*Απαραίτητη η προκράτηση εισιτηρίου(Ταμείο Θεάτρου: Οδός Κορυτσάς, 6η στάση λεωφορείου Παπάγου, την ημέρα της συναυλίας από τις 7:00 μ.μ.)
Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 21:00
Κηποθέατρο Παπάγου, Άλσος Παπάγου, οδός Κορυτσάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιστροφή στην Αθήνα: Οι συναυλίες και τα φεστιβάλ που μας κάνουν να ανυπομονούμε για τον Σεπτέμβριο12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις