MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
15
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που πρέπει να δεις αυτή την εβδομάδα στην TV

Το ιστορικό έπος του Ρίντλεϊ Σκοτ, η Κρίστιαν Στιούαρτ ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα, ένα εμβληματικό ψυχολογικό θρίλερ και μια αγαπημένη μαύρη κωμωδία του Πέδρο Αλμοδόβαρ, στο Home Cinema αυτής της εβδομάδας (2/09-6/09).

Monopoli Team

Ο άρχοντας των μυρμηγκιών, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Δευτέρα 2/09 στις 19:30

Σκηνοθεσία: Τζάνι Αμέλιο, Ηθοποιοί: Λουίτζι Λο Κάσιο, Έλιο Τζερμάνο ,Σάρα Σεραγιόκο

Ιταλία, τέλη δεκαετίας 1960: Ο ποιητής, θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης Άλντο Μπραϊμπάντι καταδικάζεται σε φυλάκιση για τη σχέση του με έναν νεαρό… παρότι η ομοφυλοφιλία δεν υπήρξε ποτέ παράνομη στον ιταλικό ποινικό κώδικα.

H τελευταία μονομαχία στο STAR, Tρίτη 3/09 στις 21:45

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ, Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Άνταμ Ντράιβερ, Τζόντι Κόμερ, Μπεν Άφλεκ, Χάριετ Γουόλτερ

Ο Ζαν Ντε Καρούζ είναι ένας αξιοσέβαστος ιππότης, διάσημος για τη γενναιότητά του και τις εξαιρετικές του ικανότητες στο πεδίο της μάχης. Ο Ζακ Λε Γκρι είναι ένας Νορμανδός ακόλουθος, του οποίου η ευφυΐα και η ευφράδεια τον καθιστούν έναν από τους πλέον αξιοθαύμαστους ευγενής στα δικαστήρια. Όταν η σύζυγος του Καρούζ, Μαργκερίτ, δέχεται βίαιη επίθεση από τον Λε Γκρι, μια κατηγορία την οποία εκείνος αρνείται, εκείνη δεν δέχεται να παραμείνει σιωπηλή και κατηγορεί ευθέως τον κακοποιητή της, μια πράξη απαράμιλλου θάρρους, που θέτει, όμως, τη ζωή της σε κίνδυνο. Η επακόλουθη μονομαχία μέχρι θανάτου θέτει τη μοίρα και των τριών στα χέρια του Θεού…

Σοσάνα, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Τρίτη 3/09 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Μάικλ Γουίντερμποτομ, Ηθοποιοί: Ντάγκλας Μπουθ, Ιρίνα Σταρσενμπάουμ, Χάρι Μέλινγκ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Παλαιστίνη υπό Βρετανική Εντολή, δεκαετία του ’30. Μια νεαρή Εβραία συνάπτει ερωτική σχέση με έναν Άγγλο αστυνομικό. Μα καθώς οι εντάσεις κλιμακώνονται, καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

Έντιμος Κλέφτης (Honest Thief), στο STAR, Τετάρτη 4/09 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουίλιαμς, Hθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Κέιτ Γουόλς, Τζέι Κόρτνει, Τζέφρι Ντόνοβαν

Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους. Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2020. Ο Τομ είναι πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά κυρίως δύο: διαβόητος ληστής και φρεσκοερωτευμένος άντρας. Τα αισθήματα του για την Άννι τον έχουν αλλάξει και θέλει να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και να αφήσει πίσω του την παρανομία. Αποφασίζει να παραδοθεί στο FBI και να στερηθεί τα χρήματα, που έχει ληστέψει, με αντάλλαγμα έναν δικαστικό συμβιβασμό και ένα νέο ξεκίνημα. Όταν, όμως, συνειδητοποιήσει ότι οι πράκτορες του FBI είναι πιο διεφθαρμένοι από εκείνον, αρχίζει ένα κυνηγητό γάτας-ποντικιού, όπου το κακό και το καλό μπερδεύονται και μόνο η αγάπη μένει αλώβητη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker, Tim Burton, Αλμοδόβαρ: Οι 10 πολυαναμενόμενες πρεμιέρες του 81ου Φεστιβάλ Βενετίας12.09.2018

Η Έκτη Αίσθηση, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Τετάρτη 4/09 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις ,Χάλεϊ Τζόελ Όσμοντ, Τόνι Κολέτ

Ένας παιδοψυχολόγος προσπαθεί να προσεγγίσει ένα μικρό αγόρι που ισχυρίζεται πως έρχεται σε επαφή με τους νεκρούς. Όμως, η αποκάλυψη της αλήθειας θα έχει τρομακτικές συνέπειες για εκείνον, σε μια ταινία που προτάθηκε για 6 Όσκαρ.

Spencer, στο STAR, Πέμπτη 5/09 στις 21:45

Σκηνοθεσία: Πάμπλο Λαρέν, Παίζουν: Κρίστεν Στιούαρτ, Τίμοθι Σπαλ, Σάλι Χόκινς, Τζακ Φάρθινγκ, Σον Χάρις

Ο γάμος της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και του Πρίγκιπα Καρόλου περνάει μεγάλη κρίση, με τις φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και επικείμενο διαζύγιο να οργιάζουν. Οι γιορτές των Χριστουγέννων, όμως, τους βρίσκουν αναγκαστικά στην εξοχική Οικία της Βασίλισσας στο Σάντρινγκχαμ. Το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει φαγητό, ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα, παλεύοντας με προβλήματα ψυχικής υγείας, ξέρει καλά το παιχνίδι. Αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για όλους…

Αφανείς Ηρωίδες, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Πέμπτη 5/09 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Θίοντορ Μέλφι, Ηθοποιοί: Οκτάβια Σπένσερ, Ταράτζι Π. Χένσον, Τζανέλ Μονέ

Η άγνωστη ιστορία τριών ευφυέστατων Αφροαμερικανίδων επιστημόνων, οι οποίες -κόντρα στις προκαταλήψεις της Αμερικής του ’60- κατάφεραν να ξεχωρίσουν, δουλεύοντας για το διαστημικό πρόγραμμα της NASA. Η ταινία προτάθηκε για 3 Όσκαρ.

Μια ζωή ταλαιπωρία, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Πέμπτη 5/09 στις 23:20

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ, Ηθοποιοί: Κάρμεν Μάουρα, Άνχελ Ντε Άντρες Λόπεζ, Βερόνικα Φορκέ

Μια απελπισμένη Ισπανίδα νοικοκυρά προσπαθεί να βάλει τάξη στη δυσλειτουργική οικογένειά της. Μα η αρμονική συμβίωση με τον φαλλοκράτη άντρα της, τους ‘προβληματικούς’ έφηβους γιους της και τη νευρωτική πεθερά της μοιάζει αδύνατη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Room Next Door: Το teaser της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας του Αλμοδόβαρ με Τζούλιαν Μουρ και Τίλντα Σούιντον12.09.2018

Ταξίδι στο νησί της φαντασίας (Nim’s Island), στο ΣΚΑΙ, Παρασκευή 6/09 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Φλάκετ, Μαρκ Λέβιν, Hθοποιοί: Τζόντι Φόστερ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, Μαρκ Μπρέιντι

Η μικρή Νιμ ζει σε ένα ερημικό νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος είναι επιστήμονας. Κάθε τόσο ο πατέρας της βγαίνει στη θάλασσα για να κάνει επιστημονικές μελέτες, μια μέρα όμως πέφτει πάνω σε σφοδρή καταιγίδα και δεν επιστρέφει. Έτσι, το νεαρό κορίτσι ζητάει βοήθεια από τη συγγραφέα του αγαπημένου της βιβλίου, με την οποία αλληλογραφεί, για να διαλευκάνει την εξαφάνιση του πατέρα της. Η συνεσταλμένη συγγραφέας, αν και αγοραφοβική, θα εγκαταλείψει το Σαν Φρανσίσκο και θα ξεκινήσει για μια περιπέτεια στο άγνωστο.

Ο Ένας Και Μοναδικός Τζίμι Γκριμπλ (There’s Only One Jimmy Grimble), στο STAR, Παρασκευή 6/09 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Τζον Χέι, Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Καρλάιλ, Λιούις Μακένζι, Ρέι Γουίνστον, Τζέιν Λαποτέρ, Τζίνα ΜακΚι, Μπεν Μίλερ

Ο Τζίμι Γκριμπλ είναι ένα μάλλον ντροπαλό και συνεσταλμένο αγόρι που ζει στο Μάντσεστερ και προσπαθεί να αποκτήσει αυτοπεποίθηση μέσα από το ποδόσφαιρο. Όταν μέσα από διάφορες καταστάσεις φτάνουν στα… πόδια του τα ποδοσφαιρικά παπούτσια ενός παλαίμαχου θρύλου της διάσημης ομάδας του Μάντεστερ, ο Τζίμι Γκριμπλ θα ανακαλύψει όχι μόνο ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος στο χορτάρι του γηπέδου, αλλά και μέχρι πού μπορεί να φτάνει το δικό του όνειρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Stand by Me μέχρι το Suntun: 10 ταινίες για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι12.09.2018

Περισσότερα από Cine News