MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Room Next Door: Αποθεώθηκε η νέα ταινία του Αλμοδόβαρ στη Βενετία – Χειροκροτούσαν επί 17 λεπτά

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα της φετινής διοργάνωσης απέσπασε ο Πέδρο Αλμοδόβαρ με τις Τζούλιαν Μουρ και Τιλντα Σουίντον στο πλευρό του.

Monopoli Team

Η Τζούλιαν Μουρ και η Τίλντα Σουίντον κατέπληξαν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το βράδυ της Δευτέρας με την πρεμιέρα της ταινίας “The Room Next Door” του Πέδρο Αλμοδόβαρ, η οποία καταχειροκροτήθηκε επι 17 λεπτά – το μεγαλύτερο χειροκρότημα που έχει γίνει μέχρι στιγμής σε πρεμιέρα του 2024.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, στο τέλος της ταινίας, ο Ισπανός δημιουργός φίλησε τα μάγουλα τόσο της Swinton όσο και της Moore και σήκωσε τα χέρια τους ψηλά σαν άλλες πρωταθλήτριες. Στη συνέχεια κατέβηκε τις σκάλες με τις νέες του μούσες, παρατείνοντας το χειροκρότημα χαιρετώντας τους θαυμαστές που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Η Swinton, με λευκό κοστούμι Chanel, αγκάλιασε τη Moore, ντυμένη με ένα χρυσό λαμπερό φόρεμα. Η Moore έδειχνε συγκινημένη καθώς ο Almodóvar – με ένα ροζ κοστούμι – απολάμβανε όλο το χειροκρότημα, με το πλήθος να φωνάζει “Pedro! Pedro! Pedro!”

Το χειροκρότημα για το “The Room Next Door” έχει επισκιάσει μέχρι στιγμής τις άλλες μεγάλες πρεμιέρες του φεστιβάλ: το “The Brutalist” (12 λεπτά) του Μπρέιντι Κόρμπετ, το “Maria” (οκτώ λεπτά) του Πάμπλο Λαρέιν με την Αντζελίνα Τζολί στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας και το “The Order” (επτά λεπτά) του Τζάστιν Κούρζελ, ένα αστυνομικό θρίλερ της δεκαετίας του 1980 με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Λο.

Στο “The Room Next Door” οι δύο βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στους ρόλους της Ίνγκριντ (Μουρ) και της Μάρθα (Σουίντον), φίλες που εργάστηκαν στο ίδιο περιοδικό της Νέας Υόρκης στις αρχές της καριέρας τους. Η Ίνγκριντ, που τώρα είναι συγγραφέας μπεστ σέλερ, επανασυνδέεται με τη Μάρθα καθώς εκείνη αντιμετωπίζει τα τελευταία στάδια του καρκίνου. Η ταινία φαίνεται να είναι κλασική αλμοδοβαρική γεμάτη ανατροπές, παρόλο που διαδραματίζεται στο Μανχάταν, κάτι νέο για τον Ισπανό σκηνοθέτη που έχει αδυναμία στην πατρίδα του.

Αυτή είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Αλμοδόβαρ και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

[relart 1]

Περισσότερα από Cine News