MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Apprentice: Μια πρώτη ματιά στη νέα αμφιλεγόμενη ταινία για τον Trump – Ο ίδιος θα κινηθεί νομικά;

Η Briarcliff Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα ένα μονόλεπτο απόσπασμα από την επερχόμενη ταινία «The Apprentice», η οποία εστιάζει στα πρώτα χρόνια του Donald Trump.

Monopoli Team

Μέσα από ένα μονόλεπτο απόσπασμα που είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη (3/9), οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ρίξουν μια πρώτη ματιά στον πρωταγωνιστή Sebastian Stan ως νεαρό Donald Trump.

Συγκεκριμένα στο μικρό αυτό απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη – αν και αμφιλεγόμενη – ταινία “The Apprentice”, ο Donald Trump συνομιλεί στο τηλέφωνο με έναν δημοσιογράφο, ενώ τον καθοδηγεί ο μέντοράς του, Roy Cohn, ο διάσημος δεξιός πολιτικός οργανωτής (τον οποίο υποδύεται ο Jeremy Strong).

Η Briarcliff Entertainment σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το “The Apprentice” στις 11 Οκτωβρίου, δηλαδή 25 ημέρες πριν από τις εκλογές, σύμφωνα με πηγή. Έχει κάνει ήδη, βέβαια, διεθνή πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο, πριν εξασφαλίσει τη βορειοαμερικανική πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Telluride το περασμένο Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τραμπ μηνύει το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για «πολιτικό διωγμό» – Απαιτεί αποζημίωση $100 εκατ.12.09.2018

Μετά την πρεμιέρα στις Κάννες όπου προκάλεσε αντιδράσεις, ο εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Trump, Steven Cheung, καυτηρίασε την ταινία χαρακτηρίζοντάς την ως «καθαρή κακόβουλη δυσφήμιση, γεμάτη με κατάφωρα ψευδείς ισχυρισμούς». Μάλιστα ο ίδιος, εξέφρασε ανοιχτά την πρόθεση της εκστρατείας να καταθέσει αγωγή εναντίον των δημιουργών της ταινίας, που σύμφωνα και πάλι με τον ίδιο «δεν πρέπει να δει το φως της δημοσιότητας». 

Το σενάριο της ταινίας επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος του Vanity Fair, Gabriel Sirman, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ιρανός-Δανός σκηνοθέτης Ali Abbasi. Η πλοκή εστιάζει στη σχέση του Trump με τον Cohn, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πολιτική διαμόρφωση του πρώην προέδρου της Αμερικής, έτσι όπως τον γνωρίζουμε σήμερα.

Πάντως ο ίδιος ο σκηνοθέτης, παρότι δηλώνει πως ενώ μπορεί να κατανοήσει τους λόγους που ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής μπορεί να θεωρήσει ότι η ταινία είναι «υποτιμητική» και μια «συνωμοσία», θεωρεί πως θα πρέπει να τη δει ο ίδιος.

Με πληροφορίες από USA Today.

Περισσότερα από Cine News