MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Ρένια Λουιζίδου: «Έχω αισθανθεί πολλές φορές άβολα με τον κόσμο» (vid)

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου, η οποία εξήγησε έναν από τους λόγους που δεν έχει social media και μίλησε – μεταξύ άλλων – για την αναπόφευκτη δημοσιότητα που είναι συνυφασμένη με τη ζωή του ηθοποιού καθώς και για το μεγάλο κεφάλαιο των «Απαράδεκτων» στη ζωή της.

Monopoli Team

«Επειδή ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου είναι ήδη δημόσιο, δεν αισθάνομαι πραγματικά την ανάγκη να είναι και το υπόλοιπο. Δηλαδή τώρα από την ταβέρνα μου ή από την παραλία να ανεβάσω φωτογραφία μου, μού φαίνεται πολύ ξένο», δήλωσε η Ρένια Λουιζίδου στο πλατό του «Στούντιο 4», αναφερόμενη σε έναν από τους λόγους που δεν διατηρεί λογαριασμό στα social media.

Η σχέση της με τους θαυμαστές

Και συνέχισε: «Δεν με πειράζει καθόλου ο κόσμος που έρχεται μετά την παράσταση. Όπως καταλαβαίνετε, συναντάς τα πάντα. Κάποιον που έρχεται απλώς για φωτογραφία ή να σου πει συγχαρητήρια ή να σου πει ότι εκείνο το έργο ή σήριαλ που είχατε κάνει μου άρεσε, που θέλει να πει δυο λέξεις. Υπάρχει ο άλλος που θέλει να βγει 80 φωτογραφίες ή ο άλλος που θέλει να σου μιλήσει 1 ώρα, ενώ βλέπει ότι περιμένουν άλλοι 5. Έχει όλη τη γκάμα, οπότε δεν μπορώ να πω ναι ή όχι σε όλη τη γκάμα».

«Πολλές φορές έχω αισθανθεί άβολα με τον κόσμο. Η τηλεόραση δημιουργεί μία οικειότητα με τον κόσμο και πολλοί λένε, ‘όπως σας ξέρω κι εγώ, νομίζω ότι με ξέρετε κι εσείς’. Αυτή η οικειότητα μπορεί να φύγει πολύ, με φιλιά, σε σηκώνω στον αέρα και λες ‘τώρα τι κάνω’», είπε τέλος η ηθοποιός γελώντας.

Τα αρνητικά σχόλια για το «Φόνοι στο Καμπαναριό»

«Στην καριέρα μου δεν έχω ακούσει μόνο λόγια θαυμασμού. Με αφορμές δευτερεύουσας σημασίας, όπως πέρυσι ένα σήριαλ που έκανα στον Alpha, το ‘Φόνοι στο Καμπαναριό’, που ήμασταν καλόγριες, ακούσαμε πολλά θρησκευτικού περιεχομένου. Μας την ‘πέσανε’ πολύ στην αρχή, με κράξιμο, βρήκαν τα τηλέφωνά μας, τα μέιλ μας. Μας στέλνανε μηνύματα και σε μένα και στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ‘αν είναι δυνατόν κι εμείς σας είχαμε για σοβαρή και τι είναι αυτά που κάνετε;», εξομολογήθηκε η ηθοποιός σε σχετική ερώτηση για την κριτική και τα σχόλια που εισπράττει ως επαγγελματίας.

Το κεφάλαιο των «Απαράδεκτων» και η ανάμνηση του Βλάσση Μπονάτσου

Η Ρένια Λουιζίδου αναφέρθηκε επιπλέον στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, αυτή των ‘Απαράδεκτων’«Η ανάμνηση είναι χαρούμενη, περνούσαμε ωραία. Στενάχωρη είναι μόνο όταν πρόκειται για τον Βλάσση. Γιατί είναι περίεργο και αυτό, δηλαδή τώρα είμαστε σε μια φάση που βλέπουμε πράγματα και λείπουνε μερικοί από αυτούς που υπήρχαν».

«Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό από τους Απαράδεκτους είναι ο Βλάσσης να κάνει φασαρία. Στο γύρισμα να μιλάει, να γελάει, να τον τραβάνε να κάνει πλάνο, να φέρει σουβλάκια. Το πρώτο που χαρακτηρίζει την ατμόσφαιρα της σειράς είναι ο ίδιος ο Βλάσσης»πρόσθεσε τέλος η ηθοποιός εμφανώς συγκινημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Στάνκογλου: «Είναι ματαιότητα οι αναρτήσεις στα social media» (vid)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz