MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα: Κυκλοφόρησε το all-star soundtrack της πολυαναμενόμενης σειράς

«Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα» θα… κυριεύσει και το YouTube.

Monopoli Team

«Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα», σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Αφροδίτης Μάνου, με τη συμμετοχή επιτυχημένων κι αγαπητών καλλιτεχνών, «ντύνει» μουσικά την ομότιτλη νέα σειρά των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που έρχεται σύντομα στον Alpha.

Το all-star soundtrack, που κυκλοφορεί από την Panik Records, περιλαμβάνει 14 τραγούδια διαφορετικού είδους και ύφους, τα οποία ερμηνεύουν, με τη σειρά προβολής των επεισοδίων, οι: Πέγκυ Ζήνα, Κατερίνα Λιόλιου, Josephine, Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Μακρόπουλος, Πέτρος Ιακωβίδης, Γιώργος Λιβάνης και Μπάμπης Τσέρτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Κυκλοφόρησε το πρώτο music video από την πολυαναμενόμενη σειρά του ALPHA12.09.2018

Μάλιστα, οι τραγουδιστές κάνουν εμφανίσεις – έκπληξη στα επεισόδια της σειράς, ενώ κάποια από τα τραγούδια του soundtrack ερμηνεύουν οι πρωταγωνιστές της.

«Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα» θα… κυριεύσει και το YouTube, καθώς όλα τα τραγούδια της συνοδεύονται από music videos τα οποία θα δημοσιεύονται κάθε Τετάρτη, στις 12:00 το μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr.

Περισσότερα από ShowBiz