MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει μεγάλα σκοτάδια και θλίψη» (vid)

Καλεσμένη στο «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 5/9 η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία μίλησε-ανάμεσα σε άλλα-για τις σκοτεινές περιόδους της ζωής της, για το πρωτοποριακό πρότζεκτ που ετοιμάζει, καθώς και για το τέλος του Maestro.

Credits: Ελίνα Γιουνανλή / Monopoli.gr
Monopoli Team

«Η διάθεσή μου είναι ανάλογα με την περίοδο που θα με πετύχει κανείς», εξομολογήθηκε η Στεφανία Γουλιώτη στο πλατό του «Πρωίαν σε είδον»«Έχω περάσει μεγάλα σκοτάδια, μεγάλη θλίψη, αλλά μαθαίνεις ότι όλα είναι μέσα σε μια διαδικασία αλλαγής και ξέρεις ότι το σκοτάδι θα το διαδεχτεί το φως. Οπότε κάνεις λίγη υπομονή, κάνεις μια ενδοσκόπηση της περιόδου του ‘σκοταδιού’ και έτσι τώρα για μένα είναι μια φωτεινή περίοδος», συνέχισε η ηθοποιός.

«Οι δραματικοί ρόλοι με επηρεάζουν στη ‘μαυρίλα’, αλλά μόνο θεραπευτικά. Για παράδειγμα στο ‘Doctor’, που παίζαμε πέρυσι και θα συνεχιστεί και φέτος, στο τέλος έχει έναν μονόλογο που βγαίνεις λίγο δύσκολα απ’ αυτό, και εγώ και οι θεατές. Εγώ λοιπόν είχα περάσει μια περίοδο δύσκολη, που είχα ανάγκη το κλάμα, έτσι θεραπευτικά. Οπότε συνειδητοποίησα ότι όταν γύρισα σπίτι μου, είχα σταματήσει πια να κλαίω, γιατί αυτό συνέβαινε στη διάρκεια της σκηνής. Και γενικά νομίζω ότι είναι καλό να διατηρούμε μια επαφή με το ‘σκοτεινό’ κομμάτι του εαυτού μας. Οι θλίψεις, το κλάμα είναι υγιές, ανθρώπινο κομμάτι μας. Οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες μέσα από τα σκοτάδια τους βγάλανε τα μεγαλύτερα έργα τέχνης», πρόσθεσε ακόμη η ηθοποιός.

Η Στεφανία Γουλιώτη, που φέτος το καλοκαίρι βρέθηκε σε περιοδεία με τον «Ηρακλή Μαινόμενο» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, αναφέρθηκε στο πρότζεκτ που ετοιμάζει στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και στο πλαίσιο του οποίου θα βρεθεί στη σκηνή με 100 άντρες. «Είναι ένα πρότζεκτ 24ωρο για την ηθοποιό που παίζει. Ο χώρος είναι δικός της, το σπίτι της ας πούμε, το σαλόνι της, και μέσα σε αυτόν τον χώρο θα χτυπήσουν την πόρτα ανά 8 λεπτά, όσο διαρκεί η σκηνή που θα παίξουμε, 100 διαφορετικοί άντρες όλων των ηλικιών, φασμάτων, επαγγελμάτων. Τους άντρες του έχει βρει η Στέγη και θα παίξω την ίδια σκηνή με 100 διαφορετικούς. Είναι μια διαδικασία όπου βλέπεις λίγο τη σχέση των δύο και τελικά τον χωρισμό τους. Το πρότζεκτ αυτό έχει παιχτεί σε πάρα πολλές χώρες και το ωραίο είναι ότι σαν θεατής θέλεις να δεις αυτή η μοναδική γυναίκα πώς θα συμπεριφερθεί και τι ‘χημική αντίδραση’ θα γίνει με 100 διαφορετικούς άντρες».

Η ηθοποιός μίλησε τέλος για τον γ’ κύκλο του “Maestro”, Που αναμένεται να προβληθεί τον Οκτώβριο στο Mega«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ακολουθεί μια ψυχοθεραπευτική διαδρομή, οπότε κάπως έτσι ‘λύνονται’, παίρνουν τον δρόμο της εξόδου τα πράγματα στο “Maestro”. Θα είναι ένα πολύ ωραίο φινάλε».

«Προσπαθώ με κόπο να βγάλω τη ‘ρετσινιά’ της τοξικής γυναίκας από πάνω μου, αλλά με έχει βοηθήσει και ο Χριστόφορος, γιατί έχει κάνει ωραίο twist στον ρόλο», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτεφανία Γουλιώτη: Μου έχουν προτείνει όλων των ειδών τις πολιτικές θέσεις12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz