MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Το ξεχωριστό θρίλερ «Strange darling»

Η χρονιά του θρίλερ τείνει να γίνει το 2024 αφού ακόμη ένα σημαντικό φιλμ τρόμου βγαίνει στις αίθουσες.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Strange Darling

Ο λόγος για το «Strange darling» του Τζ. Τ. Μόλνερ με θέμα ένα one night stand που στραβώνει άσχημα και εντυπωσιακές ερμηνείες από τους δύο πρωταγωνιστές Γουίλα Φιτζέραλντ και Κάιλ Γκάλνερ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Σκαθαροζούμης σκαθαροζούμης

Το «Σκαθαροζούμης σκαθαροζούμης» του Τιμ Μπάρτον είναι η συνέχεια της μυθικής πλέον ταινίας του 1988 με τους Μάικλ Κίτον και Γουαϊνόνα Ράιντερ να επαναλαμβάνουν τους αρχικούς ρόλους τους.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Υπόθεση Γκολντμάν

Η βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα «Υπόθεση Γκολντμάν» του Σεντρίκ Καν χάρισε στον Άριε Βολτχάλτερ το Σεζάρ α’ ανδρικού ρόλου.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Cure

Το φημισμένο αστυνομικό θρίλερ «Cure» του Κιγιόσι Κουροσάουα από το μακρινό 1997 προβάλλεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Κόμης Μόντε Κρίστο

Ο «Κόμης Μόντε Κρίστο» των Αλεξάντρ ντε λα Πατελιέρ και Ματιέ Ντελαπόρτ αποτελεί διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Δουμά, με τον Πιέρ Νινέ στον κεντρικό ρόλο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μαγική Πόλις

Βγαίνει ξανά στις αίθουσες το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Νίκου Κούνδουρου «Μαγική Πόλις» εβδομήντα χρόνια μετά από την πρώτη προβολή του.
Αίθουσες προβολής

Μικρή ιστορία για έναν έρωτα

Το «Μικρή ιστορία για έναν έρωτα» αποτελεί άλλο ένα κεφάλαιο του τηλεοπτικού Δεκαλόγου που γύρισε ο Κριστόφ Κισλόφκσι το 1988.
Αίθουσες προβολής

Μόντι Πάιθονς, Το αδελφάτο των ιπποτών της ελεεινής τραπέζης

Τέλος, το «Μόντι Πάιθονς, Το αδελφάτο των ιπποτών της ελεεινής τραπέζης» είναι η κορυφαία δημιουργία των σπουδαίων βρετανών κωμικών.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας