MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Με τι ξεκινούν τη μέρα τους οι άνθρωποι που δεν παχαίνουν ποτέ;

Κι όμως ζουν ανάμεσά μας και δεν παχαίνουν ποτέ. Πως τα καταφέρνουν;

Monopoli Team

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν παχαίνουν ποτέ, ό,τι κι αν τρώνε; Ενώ οι περισσότεροι δίνουν μάχη ενάντια στα περιττά κιλά, υπάρχει μια ομάδα ατόμων που απλά δεν παίρνουν γραμμάριο. Η επιτυχία τους δεν συνδέεται απαραίτητα με τη γενετική ή με μια μαγική φόρμουλα, αλλά κυρίως με τις έξυπνες συνήθειες που έχουν ενσωματώσει στην πρωινή τους ρουτίνα.

Αν και η γενετική μπορεί να παίζει ρόλο στο πόσο βάρος μπορεί να πάρει κάποιος, οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν παίρνουν βάρος ακολουθούν μερικά βασικά βήματα μόλις ξυπνήσουν το πρωί. Οι μικρές συνήθειες είναι αυτές που μπορούν να κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά. Με τι ξεκινούν τη μέρα τους οι άνθρωποι που δεν παχαίνουν ποτέ λοιπόν, και πώς ζουν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι υδατάνθρακες δεν είναι ο εχθρός – Καταρρίπτουμε τον μύθο της αύξησης βάρους12.09.2018

Ενυδατώνονται πριν από οτιδήποτε άλλο

Το πρώτο πράγμα που κάνουν όσοι παραμένουν αδύνατοι είναι να πίνουν νερό. Μετά από έναν νυχτερινό ύπνο, το σώμα χρειάζεται να ενυδατωθεί, καθώς αυτό βοηθάει τον μεταβολισμό να κινηθεί ξανά. Η κατανάλωση 2-3 ποτηριών νερό πριν το πρωινό είναι μια συνηθισμένη πρακτική αυτών των ανθρώπων. Η ενυδάτωση βοηθά επίσης στη μείωση του αισθήματος πείνας και αποτρέπει την υπερκατανάλωση τροφής, καθώς το σώμα συχνά συγχέει την πείνα με τη δίψα.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr.

Περισσότερα από Διατροφή