MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Αυτό το Primer Music Festival θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ

We Dare, We Love, We Rave και περιμένουμε το μεγαλύτερο Primer Music Festival που έχει γίνει ποτέ, αυτό το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου.

Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 06.09.2024

Το Primer Music Festival πρωτοσυστήθηκε το 2018 ως ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής dance μουσικής, που ήρθε να δώσει στο ελληνικό κοινό μία εμπειρία υψηλών προδιαγραφών, μία διοργάνωση διεθνούς επιπέδου. Αν θυμάμαι κάτι από την πρώτη εκείνη χρονιά είναι το τόσο φιλόδοξο line up αυτού του νεοσύστατου φεστιβάλ. Τότε στην πρώτη του χρονιά είχε φέρει Steve Aoki, Lil Pump (τότε που είχε βγάλει το Gucci Gang και γινόταν χαμός), αλλά και Don Diablo, σε μια διοργάνωση που έμελλε να ανοίξει το δρόμο για ένα από τα πλέον αγαπημένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από εκείνα του εξωτερικού.

Μέσα σε μόλις έξι χρόνια παρουσίας, έχει φέρει ονόματα όπως οι David Guetta, Tiësto, J Balvin, DJ Snake, Steve Angello και φυσικά έχει χτίσει ένα κοινό τόσο φανατικό που φέτος έκλεισε εισιτήρια πριν καν ανακοινωθεί το ολοκληρωμένο line up – όταν τα super early bird εισιτήρια βγήκαν sold out δεν γνωρίζαμε ούτε τους headliners. Το Primer Nation, όπως αποκαλείται η κοινότητα που έχει χτίσει το φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια, έψαχνε στοιχεία από τα social media posts και το Instagram κανάλι του φεστιβάλ ήδη από τον Φεβρουάριο και το τελικό line up σίγουρα δεν απογοήτευσε.

Headliners της Πλατείας Νερού το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα είναι ο star της παγκόσμιας dance σκηνής Eric Prydz, στην πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας, αλλά και οι θρύλοι της ηλεκτρονικής μουσικής Röyksopp, οι οποίοι θα κλείσουν την φετινή περιοδεία τους στο Primer με ένα εντυπωσιακό live show. To συναρπαστικό line-up συμπληρώνουν ο ελληνικής καταγωγής DJ και παραγωγός της Afterlife, Argy, η Miss Monique και ο Pedrik. Η βραδιά όμως δεν θα κλείσει εκεί. Για πρώτη φορά, το Primer Music Festival συστήνει μια ολοκαίνουρια σκηνή, την Afterhours stage, που θα αναλάβει μόλις τελειώσει το show στην Πλατεία Νερού, για διασκέδαση που θα κρατήσει κυριολεκτικά μέχρι το πρωί. Εκεί θα ακούσουμε ακόμη έναν θρύλο της techno σκηνής, τον Δανό DJ και παραγωγό KÖLSCH, αλλά και τους Agents Of Time, Nick Jojo και Christian Cambas.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στην πιο καθαρόαιμη EDM βραδιά του διημέρου θα δούμε τους Gordo, Morten, Tujamo, Juicy M και Playmen, ενώ headliner θα είναι ίσως ο πιο χοτ καλλιτέχνης της EDM την τελευταία δεκαετία. Μιλάω φυσικά για τον Martin Garrix, έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής – έχει ψηφιστεί τέσσερις φορές ως ο Νο1 DJ στον κόσμο. Περιττό να πούμε ότι ανυπομονούμε να απολαύσουμε ένα από τα φημισμένα DJ set του, ειδικά λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου EP του, IDEM.

Μια ματιά στο παραπάνω line-up αρκεί για να καταλάβει κανείς ακριβώς γιατί λέμε ότι αυτό το Primer Music Festival θα είναι και το μεγαλύτερο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Πιστό στό όραμά του για καλή, ηλεκτρονική μουσική και μία φεστιβαλική εμπειρία διεθνών προδιαγραφών, το Primer κάνει ένα βήμα παραπέρα για να κάνει τη φεστιβαλική εμπειρία ακόμα πιο ολοκληρωμένη.

Από τη μία, έχεις μια ολοκαίνουρια σκηνή – την Afterhours Stage – η οποία θα φιλοξενήσει ένα εντελώς διαφορετικό line up, στήνοντας έναν dance marathon που θα διαρκέσει μέχρι τις 6 το πρωί. Από την άλλη αναβαθμίζεται η Main Stage στην Πλατεία Νερού, που φέτος θα έχει μοναδικό design και θα αποτελείται από 800 τμ οθόνες led. Μιλάμε ίσως για το πιο εντυπωσιακό stage που θα έχουμε δει ποτέ σε αντίστοιχη διοργάνωση.

Παράλληλα, εκτός από τα καθιερωμένα φωτιζόμενα βραχιόλια που ξέρουμε από το πρώτο Primer, οι επισκέπτες θα έχουμε το δικό μας επαναφορτιζόμενο “έξυπνο” βραχιόλι για τις συναλλαγές μας, το οποίο θα μπορούμε να φορτίσουμε είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, για να μην τρώμε τον χρόνο μας περιμένοντας σε ουρές – ένα πρόβλημα διαχρονικό για τα μεγάλα φεστιβάλ.

Όλα δείχνουν ότι αυτό το Σαββατοκύριακο μάς περιμένει ένα φεστιβάλ, διαφορετικό από τα άλλα, ένα Primer, μεγαλύτερο από ποτέ, που υπόσχεται να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο και να μας χαρίσει δύο αξέχαστες βραδιές. Ανυπομονούμε!

Περισσότερα από Αφιέρωμα