MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Μαρίνα Σπανού: «Σε συγκεκριμένα κομμάτια στις συναυλίες μου, συγκλονίζομαι σαν να είναι η πρώτη φορά» (vid)

Η Μαρίνα Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε-μεταξύ άλλων- για τη μουσική της καριέρα, τα πρώτα της βήματα, τις συναυλίες της και τη σχέση της με τους γονείς της.

Monopoli Team

«Χαίρομαι το άνοιγμα στην καριέρα μου. Με αγχώνει βέβαια μερικές φορές, όπως όλα αυτά τα φυσιολογικά συναισθήματα που έρχονται μαζί με μια επιτυχία. Το φετινό άνοιγμα ήρθε ξαφνικά, αλλά τα προηγούμενα χρόνια ένιωσα ότι υπήρξε μια ροή στα πράγματα με γρήγορους ρυθμούς. Γιατί εγώ ασχολούμαι με τη μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο από τα 17 μου, που ήτανε το 2020, την περίοδο της καραντίνας», εξομολογήθηκε η Μαρίνα Σπανού στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

«Ανέβαζα στο instagram και στο tiktok, που έχει μεγάλη ακροαματικότητα, διασκευές και τραγούδια δικά μου και αυτό με βοήθησε να έρχεται κόσμος στα πρώτα μου live στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου», πρόσθεσε.

«Έγραψα όλα τα πρώτα μου τραγούδια, τον πρώτο μου δίσκο ‘μονοκοπανιά’, μέσα σε δύο μήνες. Και τα κοιτούσαμε με τον μπαμπά μου και σκεφτόμασταν ότι δισκογραφικά πρέπει αυτό να πάει στο επόμενο βήμα. Αλλά δεν ξαφνιαστήκαμε ποτέ με κάτι. Πάντα με άγχωνε το τι θα γράψω μετά, ακόμα κι όταν δεν ήταν επιτυχίες τα τραγούδια μου, γιατί ανταγωνίζομαι πολύ συχνά τον εαυτό μου και θέλω πάντα η επόμενη έκδοση να είναι καλύτερη από την προηγούμενη», δήλωσε ακόμη η νεαρή τραγουδίστρια.

Και συνέχισε, αναφερόμενη στις συναυλίες της: «Υπάρχουν πολλές στιγμές συγκίνησης, ειδικά σε συναυλίες. Σε συγκεκριμένα κομμάτια εγώ συγκλονίζομαι σαν να είναι η πρώτη φορά. Από κάτω κλαίνε, αγκαλιάζονται, χαίρομαι να τους βλέπω αγαπημένους μεταξύ τους. Με αγγίζουν περισσότερο οι στιγμές που δεν αφορούν εμένα, αλλά τους ανθρώπους κάτω». 

Η Μαρίνα Σπανού μίλησε, τέλος, για τη σχέση της με τους γονείς της. «Δεν έχει τύχει ποτέ να δω το ‘άκρως οικογενειακόν’, τη δουλειά του μπαμπά μου. Οι γονείς μου δεν έχουνε γίνει παρεμβατικοί ποτέ, δεν έχω ακούσει ποτέ ‘κάνε’ ή ‘μην κάνεις’, αλλά υπάρχει ένα καθιερωμένο συμβούλιο των τριών μας για μεγάλες αποφάσεις στο σαλόνι του σπιτιού μας. Ο πατέρας μου, Χρήστος Σπανός, κάνει τη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια των live μου και παίρνουμε μαζί κάποιες αποφάσεις». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο τελευταίο “Ταξίδι” της Μαρίνας Σπανού για φέτος το καλοκαίρι ήταν στην Κρήτη12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz