MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Που δίνουμε ραντεβού για καφέ το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη;

Επειδή οι άνθρωποι που μας προτείνουν καλά coffee spots είναι ιδιαιτέρως σημαντικοί, σήμερα θα γίνουμε εμείς αυτοί οι άνθρωποι για εσάς και θα μοιραστούμε μαζί σας τα πιο αγαπημένα spots για τους λάτρεις του καφέ!

Μαριαλενα Μάλλιου | 07.09.2024

Ένα πράγμα στο οποίο λατρεύουμε να επιστρέφουμε με την έναρξη της νέας σεζόν, είναι οι πρωινές μας συνήθειες. Και, όταν λέμε “πρωινές συνήθειες” αναφέρομαι στον αγαπημένο μας πρωινό (και όχι μόνο) καφέ. Είτε συνοδεύει ένα ωραίο πρωινό, είτε μας κάνει παρέα στον δρόμο προς τις υποχρεώσεις μας, ο καφές είναι πάντα εκεί για να μας φτιάξει τη μέρα, να δώσει μία ζεστασιά στο πρωινό ξύπνημα και να μας κάνει ένα ψυχολογικό “ταπ-ταπ”, όταν το χρειαζόμαστε.

Δεν είναι, όμως, όλοι οι καφέδες ίδιοι. Όσα θετικά έχουμε απαριθμήσει ως τώρα, εξυμνώντας τον καφέ, τόσα αρνητικά εμφανίζονται, αν ο καφές δεν είναι καλός. Και, επειδή οι άνθρωποι που μας προτείνουν καλά coffee spots είναι σημαντικοί, σήμερα θα γίνουμε αυτοί οι άνθρωποι και θα πάμε να ανακαλύψουμε μαζί 5 spots, που πρέπει να επισκεφθείς, αν είσαι κι εσύ λάτρης του καφέ!

Photis Deli

Ξεκινάμε από το αγαπημένο sandwich spot της οδού Πραξιτέλους, που άνοιξε πριν λίγο καιρό, για να μας συστήσει ένα διαφορετικό sandwich από εκείνο, που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα στο street food. Πρόσφατα, μάλιστα, το Photis Deli έβαλε και καφέ, από 7grams espresso micro roasters και κάπως έτσι πηγαίνουμε στο θέμα μας. Ο καφές του μαγαζιού είναι ένας από τους καλύτερους καφέδες που θα δοκιμάσετε στο κέντρο της πόλης και αν δεν τον έχετε δοκιμάσει ακόμα, σας προτείνουμε να το επισπεύσετε!
Διεύθυνση: Πραξιτέλους 20, Αθήνα 10561
Τηλέφωνο: 2103221638

Τσέρι Coffeeshop
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη τσέρι. (@cherry.coffeeshop)

Και από την Πραξιτέλους πηγαίνουμε στο Παγκράτι και στην οδό Φορμίωνος, σε ένα κουκλίστικο spot, αποκλειστικά αφιερωμένο στο καφέ -το λέει, άλλωστε, και το όνομά του. Στο Τσέρι Coffeeshop, λοιπόν, πέρα από μία υπέροχη, cozy αύρα, βρίσκουμε και μεγάλη ποικιλία σε blends, ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι ακόμα και οι πιο απαιτητικοί. Ανεξαρτήτως του πόσο γνώστες ή μη είστε γύρω από το θέμα του καφέ, τα παιδιά στο μαγαζί θα σας τα εξηγήσουν όλα, για να κάνετε τη σωστή επιλογή καφέ!
Διεύθυνση: Φορμίωνος 76, Αθήνα 11633
Τηλέφωνο: 2168080037

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα φάμε το καλύτερο brunch τη νέα σεζόν;12.09.2018

kolor.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kolor. (@kolor.athens)

Τρίτη μας στάση στα κεντρικά της Αθήνας και αυτή τη φορά ο δρόμος μας βγάζει χαμηλά στα Εξάρχεια και στο kolor., το οποίο, από τη στιγμή που άνοιξε, άρχισε να προσελκύει κόσμο λόγω του καφέ του. Στο kolor., λοιπόν, αυτό το κατάλευκο μαγαζάκι, με τη δροσερή ατμόσφαιρα και τη minimal αισθητική, θα βρείτε έναν φανταστικό καφέ. Άλλωστε, γύρω από τον καφέ περιστρέφεται και ολόκληρη η φιλοσοφία του μαγαζιού.
Διεύθυνση: Εμμανουήλ Μπενάκη 7-9, Αθήνα 10678
Τηλέφωνο: 2103810017

Flaked Croissanterie

Το επόμενο spot ειδικεύεται στην τέχνη των κρουασάν και, φυσικά, μιλάμε για το Flaked, το οποίο, ήδη, όλοι γνωρίζουμε για τα φανταστικά του κρουασάν. Ξέρατε, όμως, πως, εκτός από απίστευτα κρουασάν, στο Flaked θα βρείτε και φανταστικό καφέ; Τώρα το μάθατε και βρήκατε και ακόμα ένα μέρος, που ο καφές του θα σας συντροφεύει για τη σεζόν που ξεκινάει!
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 18, Αθήνα 10562
Τηλέφωνο: 2103257826

High Hope

Κλείνουμε της προτάσεις μας με ακόμα ένα μαγαζί αφιερωμένο στον καφέ. Το High Hope στη Γλυφάδα, με cozy διάθεση και ένα δικό του χρώμα, μάς ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο του καφέ, με καφέ από 4 προελεύσεις: Κολομβία, Βραζιλία, Γουατεμάλα και Αιθιοπία. Για όσους, από την άλλη, θέλουν να δροσιστούν λίγο παραπάνω, μιας και η ζέστη καλά κρατεί, το High Hope έχει και τον δικό του cold brew.
Διεύθυνση: Γεωρ. Γεννηματά 29, Γλυφάδα 16562
Τηλέφωνο: 2109641120

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση