MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
17
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Αθηνά Μαξίμου: «Έπαθα κρίση πανικού όταν με είδα πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη» (vid)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 10/9, η Αθηνά Μαξίμου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αντίδρασή της όταν είδε πρώτη φορά τον εαυτό της στη μεγάλη οθόνη, στην εμπειρία της από τις θεατρικές περιοδείες, αλλά και στο θέμα της συντροφικότητας και της ανταλλαγής συναισθημάτων.

Monopoli Team

«Πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου στον κινηματογράφο, έπαθα κρίση πανικού», εξομολογήθηκε η Αθηνά Μαξίμου στο πλατό του «Πρωίαν σε είδον»«Και δεν ήταν καν ολόκληρη η ταινία, ήταν το τρέιλερ της ταινίας. Βλέπουμε το ‘Όλα για τη μητέρα μου’ του Αλμοδόβαρ και δεν άντεξα, βγήκα έξω. Δεν είδαμε καθόλου την ταινία, πήγαμε την επόμενη μέρα να τη δούμε. Ήταν σοκαριστικό να βλέπω τον εαυτό μου αλλιώς. Ξαφνικά είδα αλλιώς τον εαυτό μου, είδα το πρόσωπό μου σε μία τεράστια οθόνη και λέω ‘εγώ είμαι αυτό;’. Και επίσης ήρθε στο μυαλό μου όλος ο κόπος, όλες οι πρόβες, όλη η αγωνία και είδα λίγο από το αποτέλεσμα», συνέχισε η ηθοποιός.

Η Αθηνά Μαξίμου μίλησε επίσης για το πώς βιώνει τις θεατρικές περιοδείες, με αφορμή τη συμμετοχή της φέτος το καλοκαίρι στον «Κατά Φαντασίαν Ασθενή»«Είναι πολύ ωραίο να πηγαίνει κανείς περιοδεία και να εκθέτει τον κόπο του και την άποψή του για τα πράγματα. Και είναι πολύ συγκινητικό όταν οι άνθρωποι έρχονται από την περιφέρεια της Αθήνας και μας λένε ‘σας ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε’. Νομίζω ότι ο κόσμος διψάει για αυτό. Όλες οι παραστάσεις που βγήκαν σε περιοδεία πήγαν πολύ καλά και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο».

«Μια παράσταση είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Κάθε βράδυ είναι μια άλλη παράσταση. Μερικές φορές μας ρωτάει ο κόσμος, ‘μα δεν βαριέστε’ και λέμε ‘μα δεν είναι το ίδιο’», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Με αφορμή τέλος τις συχνές δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού με τον Αιμίλιο Χειλάκη, η Αθηνά Μαξίμου δήλωσε: «Τα αισθήματά μας, κυρίως όταν είναι θετικά και μεγάλα, πρέπει να τα λέμε, να τα εκδηλώνουμε, να τα μοιραζόμαστε. Είναι επίτευγμα ο εαυτός και να μπορείς να τον μοιράζεσαι με έναν άλλον άνθρωπο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κατά Φαντασίαν Ασθενής, σε σκηνοθεσία Χειλάκη-Δούνια στο Ηρώδειο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz