MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
17
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Joker – Folie à Deux: Κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ και νέα αφίσα

Καθώς μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του Joker στους κινηματογράφους, παίρνουμε μία γεύση από την ταινία μέσα από ένα νέο τρέιλερ.

Monopoli Team

Μπορεί η πρεμιέρα της νέας ταινίας Joker να αργεί ακόμα, αλλά η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τις πρώτες προβολές σε κινηματογράφους των ΗΠΑ και για να το γιορτάσει κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ γεμάτο νέες εικόνες από την πολυαναμενόμενη ταινία.

Το Joker: Folie à Deux έκανε επίσημη πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Φεστιβάλ Βενετίας, λαμβάνοντας ανάμεικτες κριτικές, παρά το θερμό χειροκρότημα που διήρκησε 11 λεπτά μετά το τέλος της προβολής.

Υπενθυμίζουμε ότι το σίκουελ του Joker περιγράφεται ως ένα «μουσικό ψυχολογικό θρίλερ» που διαδραματίζεται στην Gotham City, με πολλά τραγούδια να έχουν ενσωματωθεί στην ιστορία, με τη Lady Gaga να εμφανίζεται ως η νέα σύντροφος του Joker, Harley Quinn. Ο Joaquin Phoenix επιστρέφει ως Arthur στον ρόλο που του χάρισε Όσκαρ Ερμηνείας, ενώ ο Todd Philips επιστρέφει στο σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Εκτός από τη Harley Quinn της Lady Gaga, υπάρχουν πληροφορίες ότι στο καστ θα συμμετάσχουν επίσης οι Zazie Beetz, Catherine Keener, Harry Lawtey και Jacob Lofland.

Αν μπορούμε να κρίνουμε από τα τρέιλερ που έχουν προς το παρόν κυκλοφορήσει, ο τίτλος της ταινίας μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα με τους χαρακτήρες. Ο όρος «folie à deux» ή «τρέλα των δύο» είναι ένας γαλλικός όρος που αναφέρεται σε μια κατάσταση κοινής ψύχωσης ή κοινής παραληρηματικής διαταραχής – κάτι που ταιριάζει γάντι δηλαδή στους δύο πρωταγωνιστές της ταινίας, το εμβληματικό ζευγάρι Joker και Harley Quinn.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Joker μέχρι το Famagusta: 10 σειρές και ταινίες που έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Netflix12.09.2018

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024, ενώ μια ημέρα νωρίτερα θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Περισσότερα από Cine News