MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
17
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ισχυρές καταιγίδες με κεραυνούς και χαλάζι προβλέπονται σήμερα – Πού αναμένεται να χτυπήσει η κακοκαιρία Atena τις επόμενες ώρες

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Photo by Eugene Triguba on Unsplash
Photo by Eugene Triguba on Unsplash
Monopoli Team

Ισχυρές καταιγίδες με κεραυνούς, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους θα αποτελέσουν το βασικό σκηνικό του καιρού και σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, με την κακοκαιρία Atena να συνεχίζει την επέλασή της μέχρι και τις απογευματινές ώρες.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εκδόθηκε τη Δευτέρα η κακοκαιρία που συνοδεύεται από βαρομετρικό χαμηλό στο Βόρειο Αιγαίο θα συνεχίσει να επηρεάζει τη βόρεια και ανατολική νησιωτική χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Ειδικότερα:

Α. Μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Τετάρτης τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι ιδιαιτέρως έντονα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου (Θάσο, Σαμοθράκη, Αγ. Ευστράτιο και Λήμνο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚακοκαιρία Atena: Άνοιξαν οι ουρανοί στη Δυτική Ελλάδα – Σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα η περισσότερη βροχή12.09.2018

Β. Οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στα υπόλοιπα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες και κατά περιόδους θα είναι έντονες.

Το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σε όλη τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα