MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
17
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Τάνια Τσανακλίδου: «Ο Δάνης Κατρανίδης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν η οικογένειά μου στην Αθήνα» (vid)

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε καλεσμένη η Τάνια Τσανακλίδου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Δάνη Κατρανίδη, την ιστορία πίσω από το «Γερνάω μαμά», τον συναισθηματισμό της, καθώς και τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

Monopoli Team

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε σήμερα η Τάνια Τσανακλίδου, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση της με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Δάνη Κατρανίδη, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της 1ης Σεπτεμβρίου. «Ο Δάνης ήταν πολύ αγαπημένος μου φίλος, κι αυτός και η Μίρκα. Τα παιδιά ήταν από την Αθήνα αλλά δουλεύανε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Κι όταν τέλειωσαν οι υποχρεώσεις μας από το Κρατικό, κατεβήκαμε εδώ για τις παραστάσεις στο Ηρώδειο. Και πήγα κι έπιασα ένα σπιτάκι, ένα υπόγειο, ακριβώς απέναντι από το σπίτι τους. Τα παιδιά μου σταθήκανε πάρα πολύ, ήτανε οικογένειά μου εδώ. Τρώγαμε μαζί, όταν ήμουνα πολύ στενοχωρημένη, με κοιμίζανε σπίτι τους», εκμυστηρεύτηκε η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Η Τάνια Τσανακλίδου προχώρησε ακόμη σε μία συγκινητική εξομολόγηση σχετικά με την ιστορία πίσω από την ηχογράφηση του «Γερνάω μαμά». «Νιώθω ότι, αν το συναίσθημα φύγει από μένα, θα είναι σαν να έχω πεθάνει. Με το ‘Μαμά Γερνάω’ κλαίω ακόμα. Στην αρχή δεν ήμουν έτοιμη να το αγγίξω. Και φτάσαμε στο στούντιο -ήταν 2 Φλεβάρη του ’88, η επέτειος των γονιών μου-και μου λένε ‘πρέπει να πάρουμε τον τόνο για να γίνει η ενορχήστρωση’. Και μπήκα μέσα, έκλεισα τα μάτια μου και ‘έμπηξα’ τα νύχια στις χούφτες. Γιατί έκλαιγα και ντρεπόμουν κιόλας που έκλαιγα. Κάποια στιγμή ένιωσα σαν να υπερίπταμαι, αλήθεια σας λέω, σαν να είχε χαθεί το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Ήμουνα κάπως μετέωρη». 

«Μοιράστηκα με γενναιοδωρία με το κοινό όλα τα συναισθήματά μου. Γιατί πιστεύω ότι η δουλειά που κάνουμε, το τραγούδι, είναι θεραπευτική για τον κόσμο. Και όταν είσαι τόσο ανοιχτός, αισθάνεται και αυτός που σ’ ακούει ότι δεν είναι ο μόνος που μπορεί να ‘χει πονέσει, να ‘χει κλάψει ή να βίωσε απώλεια. Κι αυτό μας χαλαρώνει όλους μαζί», δήλωσε στη συνέχεια η ερμηνεύτρια

«Αν μου συνέβαινε να ξαναερωτευτώ, θα ήθελα να γράψω τραγούδια πάνω σε αυτό. Ο έρωτας για μένα λειτούργησε σαν κινητήριος δύναμη για τα πάντα, για όλα», είπε τέλος η Τάνια Τσανακλίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Τάνια Τσανακλίδου γιορτάζει “50 καλοκαίρια και χειμώνες” στο Ηρώδειο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz