MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην TV

Η διασημότερη femme fatale στην ιστορία του κινηματογράφου, ο Τομ Κρουζ σε μια sci fi περιπέτεια και ταινίες γεμάτες συναίσθημα στο Home Cinema αυτού του ΣΚ.

Monopoli Team

Τζίλντα, στην ΕΡΤ2,  Σάββατο 14/09 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Τσαρλς Βίντορ, Ηθοποιοί: Ρίτα Χέιγουορθ, Γκλεν Φορντ, Τζορτζ Μακρίντι, Τζόσεφ Καλλεία, Στίβεν Γκέρεϊ, Τζόι Σόϊερ

Μόλις έφτασε στην Αργεντινή, ο μικροκακοποιός και απατεώνας τζογαδόρος Τζόνι Φάρελ σώζεται από έναν ένοπλο, από τον μοχθηρό Μπάλιν Μάντσον, ο οποίος αργότερα κάνει τον Τζόνι δεξί του χέρι. Όμως η φιλία τους, που βασίζεται στην αμοιβαία έλλειψη ενδοιασμών, διαταράσσεται όταν ο Μάντσον επιστρέφει από ένα ταξίδι με μια γυναίκα: την εξαιρετικά επιθυμητή Τζίλντα, την οποία ο Τζόνι γνώριζε κάποτε και έμαθε να μισεί. Η σχέση του Τζόνι και της Τζίλντα, ένα πεδίο μάχης αντιμαχόμενων συναισθημάτων, γίνεται ακόμα πιο παράξενη μετά την εξαφάνιση του Μάντσον…

Στα όρια του αύριο, στο OPEN, Σάββατο 14/09 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Νταγκ Λίμαν, Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Έμιλι Μπλαντ, Μπίλ Πάξτον, Τζέρεμι Πίβεν, Νόα Τέιλορ

Σε ένα κοντινό μέλλον μία εξωγήινη φυλή έχει καταλάβει τη Γη και είναι αδύνατον να νικηθεί από οποιαδήποτε ανθρώπινη στρατιωτική δύναμη. Ο Γουίλιαμ Κέιτζ είναι αξιωματικός του στρατού, χωρίς όμως να έχει πολεμήσει, μέχρι τη μέρα που θα συμμετάσχει σε κάτι που μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας. Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζήσει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά και ξανά. Αλλά σε κάθε μάχη, ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίσει τους εχθρούς του με ιδιαίτερη δεξιότητα, αφού βελτιώνει την απόδοσή του χάρη στις συμβουλές της πολεμίστριας Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτα Βρατάσκι. Καθώς ο Κέιτζ και η Ρίτα αναλαμβάνουν να πολεμήσουν τους εξωγήινους, η κάθε επανάληψη τους φέρνει ένα βήμα πιο μπροστά στην εξέλιξη της μάχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker – Folie à Deux: Κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ και νέα αφίσα12.09.2018

Ο Μελισσοκόμος, στο Cosmote Cinema HD2, Σάββατο 14/09 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Άγιερ, Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ,Έμι Ρέιβερ-Λάμπμαν,Τζέρεμι Άιρονς

Ένας πρώην πράκτορας μιας μυστικής οργάνωσης ζει μια ήσυχη ζωή, όταν η απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου τον ωθεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Αναζητώντας εκδίκηση, θα οδηγηθεί σε έναν κόσμο διαφθοράς και εγκλήματος.

Bright star, στο Open, Κυριακή 15/09 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Τζέιν Κάμπιον, Hθοποιοί: Πολ Σνάιντερ, Κέρι Φοξ, Άμπι Κορνίς, Μπεν Γουίσοου

Στο Λονδίνο των αρχών του 19ου αιώνα ένα κρυφό ειδύλλιο ξεκινά ανάμεσα στον 23χρονο ποιητή Τζον Κιτς και τη 18χρονη φοιτήτρια μόδας Φάνι Μπράουνι. Αν και αρχικά αδιαφορούν ο ένας για τον άλλο, τελικά η ασθένεια του αδερφού του Κιτς τούς φέρνει πιο κοντά, παρά τις αντιρρήσεις του περιβάλλοντός τους.

Ο άντρας των ονείρων μου, στο Cosmote Cinema ΗD2, Κυριακή 15/09 στις 20:00

Σκηνοθεσία: Μαρία Σράντερ, Ηθοποιοί: Μάρεν Έγκερτ, Νταν Στίβενς, Σάντρα Χούλερ

Με σκοπό να χρηματοδοτήσει τις έρευνές της, μια επιστήμονας δέχεται να πάρει μέρος σε ένα απίστευτο πείραμα: για τρεις εβδομάδες θα πρέπει να συγκατοικήσει με ένα ανθρωποειδές ρομπότ που έχει σχεδιαστεί να καλύψει κάθε της ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Η συναισθηματική ωριμότητα του «Μαζί ξανά»12.09.2018

Περισσότερα από Cine News