MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

5 value for money στέκια για τις πρώτες εξόδους της σεζόν

Έχοντας γυρίσει, πλέον, από τις καλοκαιρινές διακοπές και μπαίνοντας σε πρόγραμμα, σας προτείνουμε 5 φανταστικά value for money μαγαζιά για τις πρώτες εξόδους της σεζόν -και όχι μόνο!

@aboutfood.gr
@aboutfood.gr
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Ο Σεπτέμβρης έχει μπει για τα καλά εδώ και κάποιες μέρες και εσύ έχεις γυρίσει από καλοκαιρινές διακοπές, έχεις μπει σε πρόγραμμα και θέλεις να κάνεις τις βόλτες σου στην πόλη, αλλά έχεις και τους ενδοιασμούς σου, μιας και στις διακοπές δεν έκανες ιδιαίτερη οικονομία. Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να στερηθείς καμία έξοδο, καθώς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε 5 φανταστικά value for money μαγαζιά για τις πρώτες εξόδους της σεζόν -και όχι μόνο!

Photis Deli

Με λιγότερο από 10 ευρώ, μπορείς να απολαύσεις στο κέντρο ένα από τα καλύτερα σάντουιτς της Αθήνας. Φυσικά, μιλάμε για το Photis Deli, στο οποίο θα βρεις όχι μόνο πεντανόστιμα, αλλά και ποιοτικά σάντουιτς, φτιαγμένα “μαμαδίστικα” και με τα καλύτερα υλικά. Ενδεικτικά, τα σάντουιτς ξεκινούν από 5 ευρώ, ενώ στο μαγαζί θα βρείτε και καφέ.
Διεύθυνση: Πραξιτέλους 20, Αθήνα 10561
Τηλέφωνο: 2103221638

Fuddy Duddy Pizza Cones

Παραμένουμε στο κέντρο και πάμε στις πιο hot πίτσες της Αθήνας. Ο λόγος, φυσικά, για το Fuddy Duddy Pizza Cones, που ήρθε να μας συστήσει την πίτσα, αλλιώς. Στο μαγαζί θα βρείτε pizza cones από 4 ευρώ, με το πιο ακριβό να μην ξεπερνάει τα 7 ευρώ. Μπορείτε, μάλιστα, να συνδυάσετε ένα αλμυρό με ένα γλυκό cone (αν και, σας το λέω, είναι πάρα πολύ χορταστικά) με λιγότερο από 15 ευρώ.
Διεύθυνση: Λέκκα 32, Αθήνα 10562
Τηλέφωνο: 2110013322

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα φάμε το καλύτερο brunch τη νέα σεζόν;12.09.2018

Tsiken The Van

Τρίτο μαγαζί του κέντρου και, αυτή τη φορά, πάμε προς Ψυρρή και στο Chicken The Van, το οποίο αποτελεί ναό για τους λάτρεις του κοτόπουλου. Στο μαγαζί μπορείτε να δοκιμάσετε chicken bun με 7.5 ευρώ, open sando με 7 ευρώ, tsiken burger με 7.90 ευρώ, ενώ θα βρείτε και διάφορες επιλογές με κοτόπουλο και πατάτες από 6 ευρώ. Μάλιστα, το κλασσικό beef burger θα το βρείτε μόλις με 5.80 ευρώ.
Διεύθυνση: Μιαούλη 19, Αθήνα 10554
Τηλέφωνο: 2168081619

Totonno Pizzeria Napoletana

Αν είσαι σε διάθεση για αυθεντική ιταλική πίτσα, πάλι, σου έχουμε το απόλυτο spot με φανταστική πίτσα στον ξυλόφουρνο. Μιλάμε, φυσικά, για το Totonno, ένα από τα καλύτερα μαγαζιά για delivery και takeaway πίτσα. Οι πίτσες του μαγαζιού ξεκινούν από 9 ευρώ, ενώ στο μενού του μπορείς να βρεις ακόμα πανίνι, από 6.5 ευρώ και καλτσόνε, όπου μπορείς να φτιάξεις τη δική σου επιλογή ξεκινώντας από 6 ευρώ.
Διεύθυνση: Καλογρέζης 1, Χαλάνδρι 15232
Τηλέφωνο: 2152159588

Πιάτσα Καλαμάκι

Κλείνουμε τις προτάσεις μας με ένα από τα αγαπημένα μας ψητοπωλεία και το Πιάτσα Καλαμάκι, στο οποίο θα βρούμε τα πάντα για το κρέας και, μάλιστα, σε πολύ καλές τιμές. Οι περισσότερες προτάσεις του μαγαζιού δεν ξεπερνούν τα 5 ευρώ, ενώ οι πιο μεγάλες μερίδες δεν ξεπερνούν τα 10, καθιστώντας το Πιάτσα Καλαμάκι ένα από τα πιο value for money μαγαζιά της πόλης.
Διεύθυνση: Λεωφ. Δεκελείας 80, Νέα Χαλκηδόνα 14341 (νέο κατάστημα)
Τηλέφωνο: 22102514759

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω