MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
KEEP WATCHING

Ο Σταλόνε παραμένει ο πιο badass μαφιόζος της τηλεόρασης – Είδαμε την νέα σεζόν Tulsa King

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει στον ρόλο του Dwight Manfredi κι εμείς είδαμε τα πρώτα επεισόδια του Tulsa King, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας σεζόν στην COSMOTE TV.

Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 16.09.2024

Από τον δημιουργό του Yellowstone, Taylor Sheridan και τον σεναριογράφο των Sopranos, Terence Winter, η επιτυχία του Tulsa King στην πρώτη του σεζόν δεν ήταν ακριβώς απρόσμενη. Με τον Σιλβέστερ Σταλόνε στον πρώτο τηλεοπτικό ρόλο της καριέρας του, το μαφιόζικο δράμα – κωμωδία, κατάφερε να κάνει μια φαινομενικά συνηθισμένη μαφιόζικη ιστορία, πραγματικά διασκεδαστική.

Ακολουθώντας τον μαφιόζο Dwight «The General» Manfredi (Sylvester Stallone) στην επιστροφή του στον “έξω κόσμο” μετά από 25 χρόνια κάθειρξης, το Tulsa King έδωσε στον Σταλόνε την ευκαιρία να αποδείξει όχι μόνο ότι μπορεί να μιλήσει (όχι ότι παραπονιόμαστε για τα μουγκρίσματα – ρεσιτάλ στο Rocky), αλλά και ότι στην πραγματικότητα είναι ένας φοβερός ηθοποιός, με πολύ σωστό comedic timing μεταξύ άλλων.

Λίγο οικογενειακό δράμα, λίγο κωμωδία, λίγο περιπέτεια και λίγο μαφιόζικο έπος, το Tulsa King έγινε συνήθεια και όταν έφτασε το συνταρακτικό αυτό φινάλε της πρώτης σεζόν μέναμε να αναρωτιόμαστε: “Και τώρα; Τι γίνεται τώρα;”. Πάνω από ένα χρόνο μετά και με το plot twist του φινάλε ακόμα να μας βασανίζει, ήρθε η ώρα για τη δεύτερη σεζόν του Tulsa King και είμαστε εδώ για να σας πούμε ακριβώς τι γίνεται τώρα, λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή του Σταλόνε σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 22.00, στο COSMOTE Series HD.

Στα 78 του χρόνια, ο Σταλόνε είναι στα καλύτερα του ως Tulsa King

Στα 78 του χρόνια, ο Σταλόνε είναι στα καλύτερα του ως Tulsa King

Σχεδόν όλο το καστ της πρώτης σεζόν επιστρέφει – το οποίο, εκτός από τον Σταλόνε, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Andrea Savage, Martin Starr και Garrett Hedlund – ενώ στο παιχνίδι μπαίνουν ο παλιός φίλος του Taylor Sheridan, Neal McDonough (ίσως τον θυμάστε από το Yellowstone) και ο Frank Grillo, σε δύο ρόλους που θα δυσκολέψουν (κι άλλο) τον Dwight.

Τι θα δούμε στην νέα σεζόν;

Αν κρίνουμε από τα πρώτα επεισόδια που είδαμε λίγο πριν την πρεμιέρα, η δεύτερη σεζόν επιφυλάσσει πιο ζόρικες καταστάσεις για τον Dwight και την ομάδα του. Χωρίς να κάνουμε περισσότερα spoiler, ας πούμε ότι ο Tulsa King δεν θα μείνει για καιρό πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κυκλοφορεί και να συνεχίζει (σχεδόν) κανονικά τις “δουλειές” του – χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει γλιτώσει, βέβαια. Βασικά, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει και κάπως έτσι θα προκύψουν μερικές απολαυστικές σκηνές στο δικαστήριο, το οποίο κάτι μας λέει ότι θα φιλοξενήσει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ερμηνείες του Σταλόνε αυτή τη σεζόν.

Παράλληλα, με τους παλιούς ανταγωνιστές του Dwight να κάνουν ακόμα αισθητή την παρουσία τους, δύο νέοι villains μπαίνουν στο παιχνίδι. Από τη μια, οι βλέψεις του Dwight να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του κάνουν το θαύμα τους και του χαρίζουν ακόμη έναν εχθρό στην πόλη. Και όχι μόνο αυτό. Απ’ ότι φαίνεται, ο Dwight Manfredi, δεν είναι ο μοναδικός Tulsa King και ο μέχρι τώρα “βασιλιάς” της πόλης δεν είναι καθόλου χαρούμενος με τις δραστηριότητες του “ξένου” Dwight στην περιοχή του.

Από την αρχή γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Dwight μόνο το κεφάλι δεν θα σκύψει (εντάξει, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο) και έτσι στήνεται υπέροχα το σκηνικό για τις σκηνές δράσης που τόσο ταιριάζουν στον Σταλόνε – και γι’ αυτό ελπίζουμε να είναι γενναιόδωρες οι δόσεις αυτή τη σεζόν.

Όσο για τον αγαπημένο μου και σίγουρα υποτιμημένο χαρακτήρα της Margaret (Dana Delany), κάτι μου λέει ότι θα παίξει ακόμα πιο ενεργό ρόλο αυτή τη σεζόν – ειδικά τώρα που η Stacey (Andrea Savage) δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει την καρδιά του Dwight – ενώ βλέπουμε σιγά σιγά και την εξέλιξη της υπόλοιπης ομάδας και συγκεκριμένα το πώς αντιδρά ο κάθε ένας διαφορετικά μπροστά στις νέες προκλήσεις που απειλούν την αυτοκρατορία που χτίζει ο Dwight. Δεν θα αποκαλύψω πολλά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι η Stacey δεν θα είναι η μόνη που θα προδώσει την εμπιστοσύνη του πιο καλόκαρδου μαφιόζου εκεί έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Νέα τηλεοπτική σεζόν με νέες σεζόν Tulsa King, The Walking Dead: Daryl Dixon, From και 19 ακόμα σειρές12.09.2018

Άλλες θεωρίες δεν θα κάνω, αφού το Tulsa King επιστρέφει και επίσημα από σήμερα στις οθόνες μας και οι Δευτέρες μας αποκτούν και πάλι νόημα – και όταν λέω “νόημα”, εννοώ μπόλικη δράση, σασπένς και έναν Σιλβέστερ Σταλόνε στα καλύτερα του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το «Tulsa King» θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, τη Δευτέρα 16/9 στις 22.00. Αμέσως μετά την προβολή του στο COSMOTE SERIES HD, κάθε νέο επεισόδιο της σειράς, θα διατίθεται για θέαση οποιαδήποτε στιγμή στον δωρεάν on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της COSMOTE TV.

Περισσότερα από Keep Watching