MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Κατερίνα Διδασκάλου: «Οι σεξεργάτριες είναι αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής μας αλυσίδας» (vid)

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε στο πλατό του «Πρωίαν σε είδον» και αναφέρθηκε στις σεξεργάτριες με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί εδώ και αρκετές σεζόν.

Κατερίνα Διδασκάλου, Φωτογραφία για το Monopoli.gr, credits Γιάννης Βασταρδής
Κατερίνα Διδασκάλου, Φωτογραφία για το Monopoli.gr, credits Γιάννης Βασταρδής
Monopoli Team

Καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον κοινωνικό ρόλο των σεξεργατριών, με αφορμή την παράσταση «Πόρνη από πάνω», στην οποία υποδύεται μία κακοποιημένη γυναίκα, που της αλλάζει τη ζωή μία σεξεργάτρια που μετακομίζει στο επάνω διαμέρισμα.

«Μετά την παράσταση “Η πόρνη από πάνω”, έρχονται γυναίκες και μου λένε: μου αλλάξατε τη ζωή. Κάνω μια κακοποιημένη γυναίκα που της αλλάζει τη ζωή μια πόρνη που μετακομίζει στο από πάνω διαμέρισμα. Μια περιθωριακή γυναίκα που στην αρχή όταν της μιλάει για αυτήν ο σύζυγός της, ένας διεφθαρμένος δημόσιος λειτουργός, που είναι ένας αστυνομικός που πουλάει προστασία στα μαγαζιά, είχε σοκαριστεί. Κι όμως αυτή η γυναίκα της αλλάζει τη ζωή. Αυτό το έργο το ερωτεύτηκα από την αρχή. Όταν διάβασα το έργο, είπα κοίτα μια ηρωίδα που περνάει τόσο σκοτάδι και καταφέρνει να βγει στο φως», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

«Έχω γνωρίσει σεξεργάτριες και μιλούν με πάρα πολύ σεβασμό για τη δουλειά τους κι εγώ τις θεωρώ αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής μας αλυσίδας. Κατά καιρούς με έχουν κριτικάρει για αυτήν την πρόταση, αλλά εγώ το πιστεύω αυτό και το λέω χωρίς φόβο μήπως δεν είμαι politically correct. Αυτές οι γυναίκες απορροφούν πάρα πολλή βία που αλλιώς θα εισέπρατταν οι υπόλοιπες» είπε η Κατερίνα Διδασκάλου, τονίζοντας ότι συμφωνεί ότι θα πρέπει να προστατεύονται από τη νομοθεσία.

Περισσότερα από ShowBiz