MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Ο Kuma Kengo στο Ellinikon, οι Ικέτιδες στο Κορωπί – Τι κάνουμε δωρεάν σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Ο διεθνούς φήμης αρχιτέκτονας Kuma Kengo, οι Ικέτιδες με ελεύθερη είσοδο, μία συναυλία στο Ηρώδειο, θέατρο και μοσυική στη σημερινή δωρεάν ατζέντα.

Monopoli Team

1. 37οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων στον Δήμο Ζωγράφου

Πηγή: Unsplash

Οι 37οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων στον Δήμο Ζωγράφου αποτελούν έναν σημαντικό θεσμό για το ερασιτεχνικό θέατρο στην Ελλάδα. Το φεστιβάλ προσφέρει μια πλατφόρμα σε θιάσους από όλη τη χώρα να παρουσιάσουν τις δουλειές τους, προωθώντας την καλλιτεχνική δημιουργία και την πολιτιστική ποικιλομορφία. Από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Σεπτεμβρίου, θα φιλοξενηθούν 16 ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα δούμε την παράσταση “Γυναίκες Εξόριστες στο Τρίκερι” του Θανάση Σκρουμπέλου – Σκηνοθεσία: Νίκος Γκεσούλης.
Δευτέρα 16/09 στις 21:00
Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα, Μαραθώνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ3ο Ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικών Τεχνών Σαρωνικού: Μία μεγάλη γιορτή για τη δημιουργικότητα12.09.2018

2. Ικέτιδες του Αισχύλου στο Θέατρο Δεξαμενής

Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε συνεργασία με το Θέατρο του Νέου Κόσμου ανεβάζει τις «Ικέτιδες» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, με ένα πλήθος καταξιωμένων πρωταγωνιστών. Ένα ποιητικό αλλά και βαθιά πολιτικό έργο στο κέντρο του σύγχρονου προβληματισμού για την έννοια του ασύλου σε μια δημοκρατική κοινωνία – ιδιαίτερα όταν στη θέση του διωκόμενου βρίσκονται οι γυναίκες. *Παίζουν: Λυδία Κονιόρδου , Λουκία Μιχαλοπούλου, Λένα Παπαληγούρα , Άρης Σακελλαρίου, Γιάννης Τσορτέκης.
Δευτέρα 16/9, 21:00
Ανοιχτό Θέατρο Πλατείας Δεξαμενής, Κορωπί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 10 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV12.09.2018

3. “Η επανασύνδεση της Αρχιτεκτονικής με τη Φύση”: Ομιλία του Kuma Kengo στο The Ellinikon Experience Center

Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με την LAMDA Development, στο πλαίσιο των δράσεων για το “2024: Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ιαπωνίας – Ελλάδας” και της ενότητας “Talks” του θεσμού “The Ellinikon Moments”, υποδέχεται την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30, για μια μοναδική ομιλία, τον διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα KUMA Kengo.Ο διακεκριμένος Ιάπωνας αρχιτέκτονας θα μιλήσει στο τέταρτο “Talk” για τη διαχρονική προσπάθειά του να επανασυνδέσει την αρχιτεκτονική με το φυσικό περιβάλλον και να διατηρήσει τη συνέχεια μεταξύ φυσικού και κοινωνικού πλαισίου, χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά και παραδοσιακά μοτίβα.
Δευτέρα 16/9 στις 19:30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: 6 προτάσεις για την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου12.09.2018

4. “Τα τραγούδια των λαϊκών γειτονιών”: Συναυλία στην Νίκαια

Μια πόλη για μια εβδομάδα γίνεται ένας τεράστιος συναυλιακός χώρος αφιερωμένος στη μουσική. Το Nikaia Rentis Music City Festival έρχεται στις πλατείες του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη με πέντε δωρεάν συναυλίες. Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο “Τα τραγούδια των λαϊκών γειτονιών” από την Λαϊκή Ορχήστρα Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, σε διεύθυνση και διδασκαλία Γιάννη Λαμπράκη και τους Αλέξανδρο Πισκιούλη και Ιωάννα Μαντά στο τραγούδι.
Δευτέρα 16/9 στις 20:00
Πλατεία Οσίας Ξένης (17ης Αυγούστου) Νίκαια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 value for money στέκια για τις πρώτες εξόδους της σεζόν12.09.2018

5. Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Μεγάλη συναυλία για την ειρήνη και την αλληλεγγύη στο Ηρώδειο

Τη συναυλία «Τραγουδάμε για την ειρήνη και την αλληλεγγύη» συντονίζει ο συνθέτης/ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος, με απώτερο στόχο και σκοπό την ενίσχυση του πανανθρώπινου μηνύματος της ειρήνης και της αλληλεγγύης, σε μια εποχή που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις (εχθροπραξίες σε Γάζα, Ουκρανία κ.α.). Στην μεγάλη αντιπολεμική συναυλία του Ε.Ε.Σ. θα συμμετάσχουν, με αλφαβητική σειρά, οι καλλιτέχνες: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Πέτρος Γαϊτάνος, Δώρος Δημοσθένους, Στάθης Δρογώσης, Ηλίας Λιούγκος, Θοδωρής Κοτονιάς, Σαββέρια Μαργιόλα, Πέννυ Μπαλτατζή, Γεωργία Νταγάκη, Σοφία Παπάζογλου, Πασχάλης Τόνιος, Διονύσης Τσακνής, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μπάμπης Τσέρτος, Μανώλης Φάμελλος, Λάκης Χαλκιάς, Μπέτυ Χαρλαύτη. Την παρουσίαση της συναυλίας, θα πραγματοποιήσει η δημοσιογράφος, κα Ελένη Χρονά, ενώ την αφήγηση ο κ. Νικήτας Τσακίρογλου.
Δευτέρα 16/9 στις 21:00
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιστροφή στην Αθήνα: Οι συναυλίες και τα φεστιβάλ που μας κάνουν να ανυπομονούμε για τον Σεπτέμβριο12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις