MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα

Η πρόγνωση του καιρού σήμερα.

Monopoli Team

Σήμερα Τετάρτη Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο , τα Ηπειρωτικά , το Β Αιγαίο και την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στο Ιόνιο , την Ήπειρο τη Δ Στερεά , τη ΒΔ Πελοπόννησο , τη Θεσσαλία και την Κ Μακεδονία , αλλά το βράδυ θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Ν , στο Αιγαίο Β , 4 με 5 στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 26 με 28 βαθμούς , και τοπικά στα Δωδεκάνησα έως 29 βαθμούς .

Την Πέμπτη και την Παρασκευή Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο , τα ηπειρωτικά και το Β Αιγαίο. Οι Άνεμοι ως 6 μποφόρ. και Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος το Σάββατο τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα ανατολικά και νότια , που βαθμιαία θα σταματήσουν. Άνεμοι Β στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛειψυδρία: Πέφτει συνεχώς η στάθμη των υδάτων στις λίμνες Βόλβη, Κορώνεια, Δοϊράνη και Πικρολίμνη12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr 

Περισσότερα από Επίκαιρα