MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το Mickey 17 απέκτησε τρέιλερ – Η επιστροφή του Bong Joon Ho μετά τα Παράσιτα

Έχουμε μια πρώτη εικόνα του Mickey 17, της νέας ταινίας του Bong Joon Ho, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Monopoli Team

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για το «Mickey 17» του Bong Joon Ho, την πολυαναμενόμενη επιστροφή του σκηνοθέτη του «Parasite» που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα «Mickey7» του Έντουαρντ Άστον από το 2022, το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας έχει ως πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως έναν «αναλώσιμο» υπάλληλο ονόματι Μίκι Μπαρνς.

Στο μυθιστόρημα, ο Μίκι στέλνεται σε επικίνδυνες αποστολές για τον αποικισμό ενός παγωμένου πλανήτη. Όταν μια εκδοχή του Μίκι πεθαίνει, δημιουργείται ένα αντίγραφο για να τον αντικαταστήσει, το οποίο διατηρεί τις περισσότερες από τις αναμνήσεις του.

Μαζί με τον Pattinson, το καστ περιλαμβάνει τους Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette και Mark Ruffalo.

Το «Mickey 17» σκηνοθετείται και γράφεται από τον Bong, ο οποίος είναι επίσης παραγωγός μέσω της εταιρείας του Offscreen.

Η Warner Bros. έχει αναβάλλει το «Mickey 17» ήδη μερικές φορές, με πιο πρόσφατη την μετατόπιση της πρεμιέρας της ταινίας από την 29η Μαρτίου 2024 στην τρέχουσα ημερομηνία του Ιανουαρίου 2025.

Το «Mickey 17» είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Μπονγκ που κυκλοφορεί μετά την τεράστια επιτυχία του θρίλερ «Parasite» του 2019, το οποίο ακολούθησε μια εργατική κορεατική οικογένεια που διεισδύει στο σπίτι μιας εύπορης οικογένειας. Το «Parasite» ήταν η πρώτη ξενόγλωσση ταινία που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Η ταινία απέσπασε επίσης Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, σκηνοθεσίας και διεθνούς ταινίας.

Το «Mickey 17» θα βγει στις αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου 2025. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Περισσότερα από Cine News