MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Η Ταράτσα του Φοίβου και τον Οκτώβριο στο Θέατρο Άλσος – Δείτε τους καλεσμένους

Η Ταράτσα του Φοίβου επέστρεψε κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος. Καλεσμένοι σήμερα 18/9 ο Μ. Πασχαλίδης, η Η. Σαΐα, ο Θ. Ζάμπρας.

Monopoli Team

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του ξέρουν από χρόνια πως το καλοκαίρι δεν το περιμένουμε – είναι του χεριού μας. Και ξαναξεκινούν στο Άλσος το πιο χειροποίητο πολυθέαμα που έγινε ποτέ: την «Ταράτσα του Φοίβου».

Με συμπρωταγωνιστές το θηρίο της σκηνής, των «εκ των ων ουκ άνευ», τον πανταχού παρόντα και τα πάντα ανατρέποντα Θανάση Αλευρά. Την φωτορυθμική και φωσφορούχα, την τεχνικολόρ, σινεμασκόπ, και για πρώτη φορά τρισδιάστατη Ρένα Μόρφη. Και -επιτέλους!- με ειδική μεταγραφή απ’το Μουλέν Ρουζ, την βασίλισσα του θεάματος, την ντάμα κούπα, την μπριλάντε και κονσερτάντε
Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Με δύο (τουλάχιστον) σπουδαίους καλεσμένους ανά εβδομάδα από το χώρο του τραγουδιού, του θεάτρου και της stand up comedy.

Με θίασο ηθοποιών-χορευτών-ακροβατών- τραγουδιστών και με φαντασμαγορική ορχήστρα του χρυσού, πλατινένιου και ιπτάμενου Γιάννη Δίσκου. Με σκηνικά-κοστούμια από τον αναγεννησιακό μαιτρ, τον μάγο των χρωστήρων και τον αεροφωτογράφο των σωμάτων Πάρι Μέξη.Με χορογράφο από σόι που ζηλεύουν τα Μπολσόι, τη μαγευτική Εύη Σούλη.

Με σύμπραξη στα κείμενα από τα γνωστά -και εξαιρετικά- υποκείμενα Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Δημήτρη Χριστοφίδη. Με υπερσκηνοθέτη τον – σε απόλυτη και αιώνια συνεργασία με τις Μούσες και τον Αττικό ουρανό – Άγγελο Τριανταφύλλου.

Πάρτε γρανίτες, ψάθες, σωσίβια και αντηλιακά, βάλτε την πιο αεράτη βραδινή σας φορεσιά και -κυρίως- εξασφαλίστε εγκαίρως θέσεις. Το κρουαζιερόπλοιο του κέντρου της πόλης ανοίγει τα πανιά και τα σεντόνια του και επιστρέφει. Κάθε Τετάρτη στο Άλσος, από 29 Μαΐου.

Καλεσμένοι στην “Ταράτσα του Φοίβου” τον Σεπτέμβριο & τον Οκτώβριο:

Τετάρτη 18/09: Μίλτος Πασχαλίδης – Ηρώ Σαΐα – Θωμάς Ζάμπρας

Δευτέρα 23/9: Ιουλία Καραπατάκη – Μιχάλης Μαθιουδάκης

Τετάρτη 2/10: Δήμητρα Παπαδοπούλου – Γιάννης Μπέζος 

Κυριακή 6/10: Ελεονώρα ΖουγανέληΗρώ Κατσούδα 

Τετάρτη 9/10: Καλεσμένοι – έκπληξη στο μεγάλο πάρτι της τελευταίας “ταράτσας” του 2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για καλό σκοπό12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Ταράτσα του Φοίβου
Κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος

Προπώληση: more.com
Τιμές εισιτηρίων: Από 15€

Ώρα έναρξης: 20:30

Περισσότερα από Μουσικά Νέα