MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Συναυλίες, παραστάσεις, προβολές: Όσα θα κάνουμε σήμερα στην Αθήνα, με ελεύθερη είσοδο.

Monopoli Team

1. 37οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων στον Δήμο Ζωγράφου

Πηγή: Unsplash

Οι 37οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων στον Δήμο Ζωγράφου αποτελούν έναν σημαντικό θεσμό για το ερασιτεχνικό θέατρο στην Ελλάδα. Το φεστιβάλ προσφέρει μια πλατφόρμα σε θιάσους από όλη τη χώρα να παρουσιάσουν τις δουλειές τους, προωθώντας την καλλιτεχνική δημιουργία και την πολιτιστική ποικιλομορφία. Από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Σεπτεμβρίου, θα φιλοξενηθούν 16 ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.
Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, Γ. Ζωγράφου 17 (είσοδος από Βίλα Ζωγράφου και Βίλα Παυλίνα), Ζωγράφου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCycladic Kids Festival: Ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας με ένα πολυθεματικό φεστιβάλ για παιδιά12.09.2018

2.Αθήνα 20 Χρόνια μετά: “με την καρδιά στο παρελθόν και το βλέμμα στο μέλλον” – Δωρεάν στο Καλλιμάρμαρο

Με την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και τη συμπλήρωση 20 ετών από τους εμβληματικούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα, η Ελληνική Ολυμπιακή Eπιτροπή διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση για τον ελληνικό αθλητισμό την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι πρωταγωνιστές της ιστορικής χρονιάς του ελληνικού αθλητισμού, δηλαδή οι παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, οι Ολυμπιονίκες του 2004, όλοι όσοι συνέβαλαν, εργάστηκαν και συμμετείχαν στην προετοιμασία και διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, αλλά επίσης και οι αθλητές της Ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι χάρισαν μοναδικές στιγμές περηφάνιας με τις προσπάθειές τους στο Παρίσι σε όλους τους Έλληνες. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από ένα μαγικό ταξίδι μουσικής και φωτός που θα συνεπάρει το κοινό.
Πέμπτη 19/9 στις 20:00
Καλλιμάρμαρο, Παναθηναϊκό Στάδιο, Μετς
Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή στο: panathenaicstadium.gr/20-xronia-meta/.

3. “Ο Κύριος Κιχ και το Μυστικό Κουτί των Ήχων!” στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλέκος Κοντόπουλος

Μια παράσταση ιδιαίτερα διαδραστική που τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκειά της, συζητώντας με τους ηθοποιούς, απαντώντας στις ερωτήσεις τους, αναγνωρίζοντας ήχους, διακρίνοντας τα μουσικά ηχοχρώματα και βοηθώντας τον κύριο ΚΙΧ να μαγέψει τον φοβερό δράκο Μουσικόδοντα (χωρίς βέβαια να σηκωθούν από τη θέση τους).
Πέμπτη 19/9 στις 21:00
Δημοτική βιβλιοθήκη, Αλέκου Κοντόπουλου 13, Αγ. Παρασκευή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου12.09.2018

4. space of togetherness: “Απόψε αυτοσχεδιάζουμε” στο Σχολείον της Αθήνας – Ειρήνη Παπά

Η έκθεση space of togetherness του ΝΕΟΝ πλαισιώνεται από ένα παράλληλο πολύπλευρο δημόσιο πρόγραμμα, ένα ανοιχτό, ζωντανό εργαστήριο, ανοιχτό στο κοινό στο χώρο της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου | Σχολείον της Αθήνας – Ειρήνη Παπά.Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας επιμελείται η ομάδα του EIGHT / ΤΟ ΟΧΤΩ: Γκίγκη Αργυροπούλου, Βασίλης Νούλας, Κώστας Τζημούλης. Παρουσιάζουν ένα δημόσιο πρόγραμμα υπό τον τίτλο “Απόψε αυτοσχεδιάζουμε” στις 19 και 21 Σεπτεμβρίου 2024, επιχειρώντας να αναδείξουν την κρισιμότητα των συλλογικών διαδικασιών, του δημόσιου διαλόγου και, ειδικά, του αυτοσχεδιασμού ως μέσο κοινωνικών μετασχηματισμών και ζυμώσεων, συλλογικής και προσωπικής συνειδητοποίησης πάνω σε καίρια ζητήματα της εποχής μας. Οι δράσεις θα αναπτυχθούν υπό το πρίσμα οικολογικών, φεμινιστικών και LGBTQ+ οπτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 value for money στέκια για τις πρώτες εξόδους της σεζόν12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις