MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Συναυλίες, παραστάσεις, προβολές: Όσα θα κάνουμε σήμερα στην Αθήνα, με ελεύθερη είσοδο.

Monopoli Team

1. 37οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων στον Δήμο Ζωγράφου

Πηγή: Unsplash

Οι 37οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων στον Δήμο Ζωγράφου αποτελούν έναν σημαντικό θεσμό για το ερασιτεχνικό θέατρο στην Ελλάδα. Το φεστιβάλ προσφέρει μια πλατφόρμα σε θιάσους από όλη τη χώρα να παρουσιάσουν τις δουλειές τους, προωθώντας την καλλιτεχνική δημιουργία και την πολιτιστική ποικιλομορφία. Από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Σεπτεμβρίου, θα φιλοξενηθούν 16 ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.
Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, Γ. Ζωγράφου 17 (είσοδος από Βίλα Ζωγράφου και Βίλα Παυλίνα), Ζωγράφου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCycladic Kids Festival: Ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας με ένα πολυθεματικό φεστιβάλ για παιδιά12.09.2018

2. Επετειακή συναυλία στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

”Δωσ’ μου ένα όραμα ν’αντισταθώ!” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Μια εμβληματική παράσταση, στην οποία το τραγούδι, η εικόνα, ο λόγος και η κίνηση σμίγουν αρμονικά σε ένα πρόγραμμα όπου έργα εξαίρετων συνθετών και ποιητών παρελαύνουν χαρίζοντάς μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης, δύναμης με σκοπό την ψυχική αντίσταση. Με τους: Βασίλης Λέκκας, Αναστασία Guy, Μάριος Ανδρέου.Σε απαγγελία Μαρίας Γιατρού και παρουσίαση Άντη Κωνσταντινίδη. Συμμετέχουν το φωνητικό Συγκρότημα “Μελωδία” (Μεικτή χορωδία) και το Studio Dance Ilarιa & Valeria σε καλλιτεχνική διεύθυνση και επεξεργασία έργων για χορωδία: Βιολέτα Κακομανώλη. Eνορχηστρώσεις από τη Μαριλίζα Παπαδούρη-Παπαγγελίδη – με πενταμελή ορχήστρα. Ένα  συγκινητικό πρόγραμμα με τα σημαντικότερα τραγούδια διαφόρων συνθετών παλιά αλλά και μερικά σε πρώτη εκτέλεση, συνοδευόμενα από ποιητικές διασυνδέσεις που μιλούν για μια Κύπρο ελεύθερη και ενωμένη.
Παρασκευή 20/9 στις 20:00
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 10 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV12.09.2018

3. Οι “Μαρτυρίες” του Νίκου Καβουκιδη στο Πάρκο Ελευθερίας

Ο ΟΠΑΝΔΑ διοργανώνει ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα για τα 50 χρόνια από την Μεταπολίτευση σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος.Συγκεκριμένα, η ταινία Μαρτυρίες (1975, 100’) θα προβληθεί την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. στο Πάρκο Ελευθερίας.Με άξονα τον εορτασμό της πρώτης επετείου του Πολυτεχνείου, που συμπίπτει με τους πρώτους μήνες της μεταπολίτευσης, ο σπουδαίος Νίκος Καβουκίδης κάνει μια αναφορά στα κυριότερα πολιτικά γεγονότα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, προ και μετά της δικτατορίας -μία ακτινογραφία της πολιτικής και κοινωνικής ζωής στη χώρα μας.
Παρασκευή 20/9 στις 21:00
Πάρκο Ελευθερίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου12.09.2018

4. “Κανά δυο φωτογραφίες”: Η ραπ κουλτούρα της Θεσσαλονίκης στο Cinobo Όπερα

Ο Δημήτρης Μουγκός, ο άνθρωπος που έχει καταγράψει φωτογραφικά όσο κανείς άλλος την rap κουλτούρα της Θεσσαλονίκης, συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Cinobo, την ελληνική κινηματογραφική streaming πλατφόρμα, και μαζί μεταμορφώνουν ολοκληρωτικά το Cinobo Όπερα. Η νέα σεζόν του ιστορικού κινηματογράφου εγκαινιάζεται την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, με μία πρωτότυπη φωτογραφική εγκατάσταση που αφηγείται τις ιστορίες μιας παρέας και φτάνει από τους ακάλυπτους των πολυκατοικιών μέχρι τις εκρηκτικές συναυλίες του ΛΕΞ.

Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 20:00 με δωρεάν είσοδο για όλους, παρουσία του φωτογράφου, φίλων και συνεργατών. Θα ακολουθήσει προβολή και after party με DJ Set στο Εφημερίδα ATH (Βησσαρίωνος 9 & Σίνα, Αθήνα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 value for money στέκια για τις πρώτες εξόδους της σεζόν12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις