MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
26
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην TV

Μια ταινία αφιερωμένη στην Παγκόσμια ημέρα Αλτσχάιμερ, μια ταινία για όλη την οικογένεια, ο Ίθαν Χοκ σε μια δραματική κομεντί και ο Γιάννης Νιάρρος σε μια ιστορία ενηλικίωσης στο Home Cinema αυτού του ΣΚ.

Monopoli Team

Μια αγαπημένη οικογένεια, στην ΕΡΤ2, Σάββατο 21/09 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Ελίζαμπεθ Τσόμκο, Ηθοποιοί: Χίλαρι Σουάνκ, Μάικλ Σάνον, Ρόμπερτ Φόρστερ, Μπλάιθ Ντάνερ, Τάισα Φαρμίγκα, Τζος Λούκας

“Μία οικογένεια ενωμένη στο παρελθόν, διαλυμένη στο παρόν”. Μία συγκινητική ιστορία για μία οικογένεια στα πρόθυρα της διάλυσης. Η Μπρίτζετ (Χίλαρι Σουάνκ), από τη στιγμή που παντρεύτηκε, φρόντιζε πάντα και τους γονείς της και τη δική της οικογένεια. Όταν η μητέρα της Ρουθ (Μπλάιθ Ντάνερ), η οποία πάσχει από Αλτσχάιμερ και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, βρέθηκε να περιπλανιέται ολομόναχη μέσα σε μια χιονοθύελλα, κάπου στο Σικάγο, η Μπρίτζετ επιστρέφει στο πατρικό της για να πείσει τον πατέρα της Μπαρτ (Ρόμπερτ Φόρστερ) ότι είναι πια καιρός να βάλουν τη Ρουθ σ’ ένα ίδρυμα. Όμως, ο Μπαρτ αρνείται κατηγορηματικά και ο αδερφός της Νικ (Μάικλ Σάνον) δεν μπορεί να χειριστεί την κατάσταση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρθουν στην επιφάνεια παλιές πληγές, που αναστατώνουν τις σχέσεις τους. Καθώς κάποιες σκληρές αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια, η οικογένεια συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να αγαπάς πραγματικά είναι να βρίσκεις το κουράγιο να συγχωρείς.

H εποχή των παγετώνων (Ice Age), στο STAR, Σάββατο 21/09 στις 21:00

Σκηνοθεσία:  Κρις Γουέτζ, Κάρλος Σαλντάνα, Ακούγονται οι φωνές των: Γιάννη Μπέζου, Πέτρου Φιλιππίδη

20.000 χρόνια πριν, η Γη δεν ήταν, όπως τη γνωρίζουμε. Μόλις έχει αρχίσει η Εποχή των Παγετώνων. Ακολουθώντας το ένστικτο της επιβίωσης, τα ζώα μεταναστεύουν προς το νότο. Όλα εκτός από ένα μαλλιαρό μαμούθ, τον Μάνι, που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο και ένα βραδύποδα, τον Σιντ, ο οποίος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα τεμπέλη. Οι δύο ήρωες θα συναντήσουν ένα εγκαταλελειμμένο ανθρώπινο μωράκι και θα αποφασίσουν να το πάνε στην οικογένειά του. Βλέποντας το μωρό σαν λαχταριστό έδεσμα, στην παρέα τους προστίθεται ο Ντιέγκο, ένας κουτοπόνηρος τίγρης. Παράλληλα με όλα αυτά, ο γκαφατζής σκίουρος Σκρατ, προσπαθεί απεγνωσμένα να ολοκληρώσει το σκοπό της ζωής του – να θάψει ένα βελανίδι – δημιουργώντας όμως απίστευτες καταστροφές. Η παρέα θα ξεκινήσει ένα μακρύ ταξίδι για να βρει τους γονείς του μωρού αντιμετωπίζοντας εμπόδια και φοβερές περιπέτειες…

Η Τζούλιετ, Γυμνή, στο Cosmote Cinema HD1, Σάββατο 21/09  στις 21:00

Σκηνοθεσία: Τζέσι Περέτς, Ηθοποιοί: Ρόουζ Μπερν, Ίθαν Χοκ, Κρις Ο’Ντάουντ

Η Άνι έχει παγιδευτεί σε μια πολυετή σχέση με τον Ντάνκαν, ο οποίος έχει εμμονή με έναν εξαφανισμένο ροκ σταρ. Μια συνάντηση, όμως, θα αλλάξει τη ζωή και των τριών τους. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Νικ Χόρνμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Σταλόνε παραμένει ο πιο badass μαφιόζος της τηλεόρασης – Είδαμε την νέα σεζόν Tulsa King12.09.2018

4. Νοτιάς, στην ΕΡΤ1, Κυριακή 22/09 στις 20:20

Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης, Ηθοποιοί: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιώργος Βουρδάμης, Δημήτρης Ήμελλος, Φοίβος Ταραμπίκος

Οι πρώτες του ερωτικές ανησυχίες φουντώνουν ταυτόχρονα με την επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό τρόπο. Οι ταραχώδεις αλλά και πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα δεκαετίες του ‘60, ‘70 και ‘80 πυροδοτούν τη φαντασία του ασταμάτητα. Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, για να κατακτήσει αυτό που ποθεί, ο Σταύρος θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Ερχόμενος αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑStatus Update: Κωνσταντίνα Μεσσήνη, ηθοποιός12.09.2018

Brooklyn, στο Cosmote Cinema HD2, Κυριακή 22/09 στις 20:20

Σκηνοθεσία: Τζον Κρόουλι, Ηθοποιοί: Σίρσα Ρόναν, Ντόμναλ Γκλίσον, Εμορι Κοέν

Μια Ιρλανδή μεταναστεύει στο Μπρούκλιν του ’50, όπου χτίζει μια νέα ζωή και βρίσκει τον έρωτα. Σύντομα όμως το παρελθόν την καλεί στην πατρίδα και την αναγκάζει να κάνει μια δύσκολη επιλογή… Η ταινία προτάθηκε για 3 Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Κάποιες καταστροφικές οικογένειες12.09.2018

Περισσότερα από Cine News