MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Ώρα για brunch: 5 διευθύνσεις για νόστιμα pancakes και cozy ατμόσφαιρα

Mε τα πρωτοβρόχια να έχουν ήδη κάνουν την εμφάνισή τους, συγκεντρώσαμε κάποια από τα αγαπημένα μας μαγαζιά για pancakes στην Αθήνα, για να μπεις και εσύ στο mood του φθινοπώρου.

@aboutfood.gr
@aboutfood.gr
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως, εγώ, ένα από τα πράγματα, που έχω συνδέσει άρρηκτα με τον ερχομό του φθινοπώρου είναι τα pancakes – και πιο συγκεκριμένα τα γλυκά pancakes. Ζεστά, αφράτα και βουτυρένια, σηματοδοτούν για εμένα  την αλλαγή του καιρού, την επιστροφή στη βάση μας (και, φυσικά, στα στέκια μας) και την έναρξη της “cozy season” – ας ονομάσουμε έτσι το φθινόπωρο, για να μην τρομοκρατηθούμε από τώρα.

Έτσι, συγκεντρώσαμε κάποια από τα αγαπημένα μας μαγαζιά στην Αθήνα που σερβίρουν pancakes και μας βάζουν στο mood του φθινοπώρου.

Lemon Pie Pancakes στο Sonder
@aboutfood.gr

@aboutfood.gr

Αν είσαι κι εσύ fan του λεμονιού, τότε βρήκες το κατάλληλο spot για να απολαύσεις τα pancakes σου. Σε απόλυτα cozy vibe -μιας και το Sonder είναι ιδιαίτερα cozy, ζεστό και φιλόξενο έτσι κι αλλιώς- μπορείς να απολαύσεις τα -επίσης πολύ cozy- Lemon Pie Pancakes με κρέμα λεμόνι και μικρές μαρεγκίτσες σαν topping.
Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 30, Πειραιάς 18535
Τηλέφωνο: 2104296945

Pancakes Λάβα Φιστικιού στο Mademoiselle
@aboutfood.gr

@aboutfood.gr

Όσοι πιστοί του φιστικιού προσέλθετε, γιατί στο Mademoiselle, ένα από τα πιο λουλουδάτα μαγαζιά της Αθήνας θα βρείτε φανταστικά Pancakes Λάβα Φιστικιού. Πάρα πολύ αφράτα, με πραλίνα φιστίκι, bitter σοκολάτα και κροκάν αμυγδάλου, τα Lava Φιστικιού Pancakes του Mademoiselle θα σας κλέψουν την καρδιά!
Διεύθυνση: Μαγνησίας 91, Βύρωνας 16233
Τηλέφωνο: 2114050944

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 value for money στέκια για τις πρώτες εξόδους της σεζόν12.09.2018

Pancakes Popcorn στο Lunu
@aboutfood.gr

@aboutfood.gr

Έναν από τους πιο αναπάντεχους -αν όχι τον πιο αναπάντεχο- συνδυασμούς σε pancakes βρίσκουμε στο Lunu. Στο μαγαζί, μεταξύ άλλων, μπορείτε να δοκιμάσετε και Pancakes Popcorn. Έναν πεντανόστιμο συνδυασμό σοκολάτας, καραμέλας και popcorn, για τους λάτρεις των απροσδόκητων ταιριασμάτων. Περιττό να πούμε, βέβαια, πως ο συνδυασμός είναι απίστευτός, ενώ η ποσότητα των pancakes κάτι παραπάνω από ικανοποιητική!
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 13, Ηλιούπολη 16345
Τηλέφωνο: 2109757700

Pancakes με Κρέμα Πατισερί και Φράουλες στο Zuccherino
@aboutfood.gr

@aboutfood.gr

Για μία πιο φρουτένια εκδοχή -και, ίσως όχι και τόσο φθινοπωρινή, αλλά σίγουρα πεντανόστιμη- επισκεπτόμαστε το Zuccherino. Στο αγαπημένο μαγαζί με γλυκά, που, όπως λέει και το όνομά του, έχει έρθει για να μας γλυκάνει, θα βρείτε φανταστικά Pancakes με Φράουλες και Κρέμα Πατισερί, τα οποία, μόλις τα δοκιμάσεις, θα γίνουν ένα από τα αγαπημένα σου γλυκά.
Διεύθυνση: Μητροπόλεως 80, Αθήνα 10563
Τηλέφωνο: 2103213015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 spots στην Αθήνα για να πιεις Aperol… αλά ιταλικά12.09.2018

Banoffee pancakes στο Gaya
@aboutfood.gr

@aboutfood.gr

Το νέο, elegant μαγαζί του Κέντρου, είναι γεγονός, πως έχει κάποια από τα ωραιότερα pancakes της πόλης. Ο λόγος, φυσικά, για τα Banoffee Pancakes, τα οποία, είτε είσαι-είτε δεν είσαι λάτρης του Banoffee, θα σου κλέψουν την καρδιά! Πληθωρικά, καραμελένια και πολύ ικανοποιητικά από άποψη ποσότητας, τα Banoffee Pancakes του Gaya είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο γευστικούς ουρανίσκους.
Διεύθυνση: Καλαμιώτου 2, Αθήνα 10563
Τηλέφωνο: 2103249450

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω