MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Η Κάμαλα Χάρις καλεί τον Ντόναλντ Τραμπ σε δεύτερο debate

Δημοσκόπηση που μεταδόθηκε χθες από το NBC θέλει την αντιπρόεδρο να αποκτά καθαρό προβάδισμα 5 εκατοστιαίων μονάδων έναντι του Ρεπουμπλικάνου.

Monopoli Team

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, η υποψήφια της παράταξής της —των Δημοκρατικών— στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, παρότρυνε χθες Κυριακή τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό της, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, να πάρει πίσω την άρνησή του να συμμετάσχει σε δεύτερη τηλεμαχία με την επίκληση του γεγονότος ότι η εκ των προτέρων ψηφοφορία έχει αρχίσει ήδη σε κάποιες πολιτείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣάλος στις ΗΠΑ: Οι αρχές κατηγορούν κολοσσούς των social media για «μαζική παρακολούθηση» χρηστών12.09.2018

Η κυρία Χάρις κάλεσε τον κ. Τραμπ να δεχτεί την πρόταση του CNN να οργανωθεί δεύτερο τηλεοπτικό ντιμπέιτ την 23η Οκτωβρίου, σε συνέχεια αυτού που οργανώθηκε από το ABC και διεξήχθη τη 10η Σεπτεμβρίου. «Θα όφειλε να το δεχθεί, διότι έχω την ισχυρή πεποίθηση πως το οφείλουμε στους Αμερικανούς και στους ψηφοφόρους να κάνουμε άλλη μια συζήτηση πριν από την ημέρα των εκλογών», είπε η υποψήφια σε υποστηρικτές της, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με σκοπό τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την εκστρατεία της στη Νέα Υόρκη. «Πρέπει να κάνουμε ακόμη μια τηλεμαχία», επέμεινε, παρότι «ο αντίπαλός μου ψάχνει λόγο να την αποφύγει».

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr 

Περισσότερα από Επίκαιρα