MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μπήκαμε στο Grand Hotel – Όσα μάθαμε λίγο πριν την πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς, βρεθήκαμε στο υπερπολυτελές Grand Hotel για να διαπιστώσουμε αν «όλα τα μυστικά μένουν εδώ».

author-image Μιλένα Αργυροπούλου

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, το «Grand Hotel» άνοιξε τις πόρτες του και μας υποδέχτηκε σε μια εκδήλωση του ΑΝΤ1, για να ανακαλύψουμε από πρώτο χέρι τα ‘μυστικά’ του λαμπερού ξενοδοχείου.

Από το πρώτο κιόλας βήμα στη σάλα του «Grand Hotel», εντυπωσιαστήκαμε. Σκάλες, βελούδινοι καναπέδες, επιβλητικοί πολυέλαιοι και σερβιτόροι σε κάθε γωνιά του χώρου, έτοιμοι να προσφέρουν δροσιστικά κοκτέιλ σε όλους εμάς, τους πρώτους καλεσμένους του ξενοδοχείου, που συνθέτει ένα από τα κύρια σκηνικά στα οποία εκτυλίσσεται η ιστορία μας, στην Κηφισιά του μακρινού 1925. Εδώ που η οικογένεια Γαζή, ιδιοκτήτρια του «Grand Hotel», έχει την πρωτοκαθεδρία. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί όμως πόσο καλά κρυμμένα μυστικά κρύβονται πίσω από την πολυτέλεια αυτού του σαλονιού; Έρωτας, πάθος, έκπληξη, ανατροπές και μυστήριο που αγγίζει το είδος του θρίλερ μέσα σε ένα «αγκαθακρίστικο» τοπίο-όπως μας είπε κι ο Τάσος Νούσιας– είναι μερικά από όσα χαρακτηρίζουν αυτή την τηλεοπτική δουλειά, που έρχεται με ‘φόρα’ να γίνει η συντροφιά μας τις νύχτες του φετινού χειμώνα.

Δύο από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές, Γιάννης Κουκουράκης ως Πέτρος Ασλάνογλου και Καλλιόπη Χάσκα ως Αλίκη Γαζή. Ο ένας πρόσφυγας από εύπορη οικογένεια της Σμύρνης, που έρχεται να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της αδερφής του και η άλλη κόρη της ιδιοκτήτριας, Κυβέλης Γαζή.

Η Ελένη Καρακάση, που υποδύεται τη Σουμέλα Παναγιωτίδου, μαγείρισσα του ξενοδοχείου, και ο Τάσος Νούσιας στον ρόλο του Χαράλαμπου Ιακωβίδη, που ήρθε από τη Σμύρνη έχοντας χάσει τα πάντα.

«Πυρετός» πίσω από τις κάμερες

Μια τόσο καλοδουλεμένη παραγωγή βέβαια δεν θα μπορούσε παρά να υποστηρίζεται από ένα πλήθος εξαιρετικών συντελεστών, οι οποίοι, έχοντας ένα ολοκληρωμένο συνεργείο, εργάζονται ασταμάτητα για να μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να φέρουν στις οθόνες μας ένα σήριαλ «που πάντα ήθελαν να κάνουν», όπως μας εκμυστηρεύτηκε και ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης. Η Δήμητρα Τσόλκα στο σενάριο, που ελληνοποίησε το ισπανικό φορμάτ του «Grand Hotel», ο Γιάννης Βασιλειάδης στη σκηνοθεσία και ο Αντώνης Χαλκιάς στη σκηνογραφία έκαναν τα μαγικά τους, έτσι ώστε η σειρά να διαθέτει -σύμφωνα με την Ελένη Καρακάση– όλα τα μυστικά της επιτυχίας.

Η σεναριογράφος Δήμητρα Τσόλκα

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Βασιλειάδης με τον Γιώργο Λεβέντη

Όσα θα δούμε στην νέα σειρά του ΑΝΤ1

Μπορεί να μιλάμε για ακριβά ξενοδοχεία και σαλόνια, η συγκεκριμένη σειρά όμως έρχεται να θίξει έντονα και το ζήτημα της προσφυγιάς, μιας και μιλάμε χρονικά για μόλις λίγο καιρό μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Θα συναντήσουμε έτσι τόσο την αστική κοινωνία όσο και την κοινωνία των προσφύγων, που βέβαια παρόλες τις ταξικές τους διαφορές, θα συνδεθούν άρρηκτα χάρη στα καλά κρυμμένα μυστικά.

Γιολάντα Καλογεροπούλου στον ρόλο της Ελένης Κεχαγιά, καμαριέρας του ξενοδοχείου που ερωτεύεται τον διευθυντή Ρήγα (Γιώργος Γεροντιδάκης), και Γεωργία Κουβαράκη στον ρόλο της Κοντέσσας Σοφίας Γαζή-Ντεσλόρ

Τάσος Νούσιας με την Αντιγόνη Φρυδά, που θα δούμε στον ρόλο της Θεώνης Τσακίρογλου, που ζει στη συνοικία των προσφύγων και έχει χάσει τον άντρα της στην Καταστροφή.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά τους κεντρικούς ήρωες να μοιράζονται μαζί μας τις εντυπώσεις τους από τα γυρίσματα, δίνοντας μας έτσι μια μικρή γεύση από όσα θα θαυμάσουμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Η Καλλιόπη Χάσκα μίλησε για μία ευχάριστη ιστορία που διακρίνεται για το καστ της και τον ιδιαίτερο αστυνομικό της χαρακτήρα, ενώ ο Γιάννης Κουκουράκης έκανε λόγο για μία δουλειά «που αντιμετωπίζεται με εντιμότητα εκ των έσω». Την ίδια ώρα ο Γιώργος Γεροντιδάκης  αναφέρθηκε στον στόχο που έχουν θέσει οι πρωταγωνιστές «να βάλουν τους τηλεθεατές στη θέση του επιθεωρητή». Ειδικά αυτό το τελευταίο μας ιντρίγκαρε για τα καλά!

Γιώργος Γεροντιδάκης στον ρόλο του Ρήγα Αλεξίου, διευθυντή του ξενοδοχείου (η Αλίκη θα τον αρραβωνιαστεί έπειτα από πιέσεις της μητέρας της), Καλλιόπη Χάσκα και Γιάννης Κουκουράκης

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον ρόλο του αστυνόμου Χρόνη Κομνηνού, που έρχεται να ρίξει φως στα καλά κρυμμένα μυστικά του ξενοδοχείου, και Τάσος Νούσιας

Αλέξανδρος Βάρθης ως Βλάσσης Κατράνης, Φωτεινή Παππά ως Πελαγία Μαυρίδου, Λάμπρος Κωνσταντέας ως Νικόλας Ψαριανός και Δημήτρης Πετρόπουλος ως Κωνσταντίνος Γαζής

Ο Βλάσσης διατηρεί καφενείο κοντά στα προσφυγικά και φημίζεται για τις παράνομες δράσεις του. Η σχέση του με την Πελαγία, ένα μαζεμένο κορίτσι που έχει υπό την προστασία της η Θεώνη, θα είναι θυελλώδης, όπως μας είπε ο Αλέξανδρος Βάρθης. Ο Νικόλας, γιος της οικονόμου, εργάζεται ως σερβιτόρος στο «Grand Hotel», ενώ ο Κωνσταντίνος Γαζής αποτελεί τον ιδρυτή του ξενοδοχείου. Καθότι έχει πεθάνει και η ιδιοκτησία έχει περάσει στα χέρια της γυναίκας του, Κυβέλης, δεν αναμένεται να τον βλέπουμε συχνά. Παρόλα αυτά ακόμα κι αυτές οι σπάνιες εμφανίσεις του θα είναι κομβικής σημασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGrand Hotel: Τι αποκαλύπτει το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε;12.09.2018

Μια βόλτα στα backstage

Kαι μιας και σίγουρα θα έχετε την περιέργεια να εξερευνήσετε τους χώρους του ξενοδοχείου, μοιραζόμαστε μαζί σας μερικά στιγμιότυπα από την περιπλάνησή μας στην πολυτελή σάλα και τους μυστηριώδεις διαδρόμους του «Grand Hotel».

Η σάλα του Grand Hotel

Ποιος ξέρει τι κρύβεται πίσω από τις κλειστές πόρτες του «Grand Hotel»; Θα τα μάθουμε όλα στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Ant1. Και… καλή μας διαμονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGrand Hotel: Ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους τηλεθεατές12.09.2018

Περισσότερα από Cine News