MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Ποια Ελένη;: Μια παράσταση της ομάδας «Αλλού ντ αλλού» στο Θέατρο «Κάτω από τη γέφυρα» για καλό σκοπό

Μέρος των εσόδων της παράστασης της ομάδας «Αλλού ντ αλλού», με τίτλο «Ποια Ελένη;», που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Κάτω από τη γέφυρα, θα διατεθούν για τη δημιουργία παιδότοπου στον πεζόδρομο έξω από το Ίδρυμα Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Ποια Ελένη;: Μια παράσταση της ομάδας «Αλλού ντ αλλού» στο Θέατρο «Κάτω από τη γέφυρα» για καλό σκοπό
Monopoli Team

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κλειδαρότρυπα ΑΜΚΕ», «Αλλού ντ αλλού’», παρουσιάζει, 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2024, στο Θέατρο «Κάτω από τη γέφυρα», την παράσταση «Ποια Ελένη;», το έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου,,σε διασκευή-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Καναβού.

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα δοθεί για την δημιουργία ενός παιδότοπου στον πεζόδρομο που βρίσκεται έξω από το Ίδρυμα Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να έχουν τα παιδιά έναν ασφαλή χώρο να παίζουν: «Με τα έσοδα θα φτιάξουμε «παιδική χαρά» ειδικών προδιαγραφών στα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες ώστε εκείνος ο πεζόδρομος να γεμίζει φωνούλες και γέλια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGreen Object: Η Fabrica Athens εγκαινιάζει έναν διαγωνισμό θεάτρου νέων δημιουργών στο Ρεκτιφιέ12.09.2018

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κλειδαρότρυπα ΑΜΚΕ» δραστηριοποιείται στο χώρο του εθελοντισμού από το 2018 και καλύπτει ανάγκες ανθρώπων, οικογενειών, ιδρυμάτων και οργανισμών σε όλη την Ελλάδα, μέσω της προσωπικής πρωτοβουλίας και της συλλογικής προσπάθειας των εθελοντών, χωρίς κρατικές επιχορηγήσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 11, Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00

Θέατρο Κάτω απ’ τη Γέφυρα, Γιαννόπουλου 1, Πειραιάς.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις