MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Ο Γιάννης Χαρούλης με το λάουτο του έρχεται στο Θέατρο Βράχων για να μάς συνεπάρει με τις μελωδίες του, ενώ στο Ηρώδειο παρουσιάζεται μια μια μεγάλη φιλανθρωπική μουσική βραδιά του ΤΑΣΕΗ, αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου. Όσα θα κάνουμε στην πόλη σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024.

Monopoli Team

Θέατρο

Η Τελευταία Απολογία του Νίκου Κοεμτζή, του Βαγγέλη Γέττου στο Θέατρο Σταθμός

Φωτογραφία: ©Μάνος Ξυρουχάκης

Η Τελευταία Απολογία του Νίκου Κοεμτζή, του Βαγγέλη Γέττου κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00, στο Θέατρο Σταθμός. Ο Νίκος Κοεμτζής, που έμεινε στην ιστορία ως ο άνθρωπος που το 1973 στην πίστα του λαϊκού κέντρου Νεράιδα της Αθήνας σκότωσε τρεις «για ένα ζεϊμπέκικο», κάνει μια ευχή την ώρα που ξεψυχά: να του δοθεί η ευκαιρία να αφηγηθεί την ιστορία του για μια τελευταία φορά. Όχι σε δικαστές και αστυνομικούς αλλά σε καθημερινούς ανθρώπους. *Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Νικόλαος Μπαλαμώτης. Παίζουν: Μάρκος Γέττος.
Παραστάσεις: Από 23 Σεπτεμβρίου 2024. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.
Εισιτήρια: Κανονικό 15€ . Φοιτητικό 12€. Μειωμένο 10€ (ΑΜΕΑ, άνω των 65, ανέργων, ομαδικό άνω των 10 ατόμων). Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr.
Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (Μετρό Μεταξουργείο), τηλ: 2105230267.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέα θεατρική σεζόν, νέα πρωτότυπα ελληνικά έργα12.09.2018

Μουσική

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Βράχων

Μετά από μια sold out συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και μετά το τέλος της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο Γιάννης Χαρούλης με το λάουτο του, έρχεται την Τρίτη 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων, για να μας αγκαλιάσει και να μας συνεπάρει με τις μελωδίες του, τους στίχους του και τον ηλεκτρισμό του. Ο Γιάννης Χαρούλης για μια ακόμη βραδιά θα μας ενώσει με τη μουσική του κάτω από τον έναστρο ουρανό. Από το χθες μέχρι το σήμερα, με αγαπημένα τραγούδια μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης, θα μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους, θα μας συγκινήσει και θα μας χαρίσει υπέροχες βραδιές. Το πάθος και η φλόγα του θα φωτίσουν τα βράδια μας, σε μια γιορτή που όλοι θα θυμόμαστε.
Τρίτη 24/9 και Τετάρτη 25/9, 21:00
Εισιτήρια: Προπώληση: 15€, Ταμείο: 17€. Προπώληση: ticketservices.gr. 
Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», Νεαπόλεως 58, Βύρωνας. Τηλ: 21 0760 9350

Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά… στο Ηρώδειο

«Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…» στο Ηρώδειο, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, στις 9 το βράδυ, σε μια μεγάλη φιλανθρωπική μουσική βραδιά του ΤΑΣΕΗ, αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, σε επιμέλεια και παρουσίαση του Μάκη Δελαπόρτα. Μια μεγαλειώδης μουσική παράσταση με την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών και με μαέστρο τον Γιώργο Παγιάτη, που θα μας ταξιδέψει στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, μέσα από διαχρονικά τραγούδια, υπέροχες μελωδίες και εξαιρετικές ερμηνείες. Στη βραδιά θα τραγουδήσουν (αλφαβητικά): Λένα Αλκαίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μπάμπης Βελισσάριος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Στέλιος Διονυσίου, Λευτέρης Ελευθερίου, Σόφη Ζαννίνου, Γιάννης Ζουγανέλης, Θάνος Καληώρας, Χρήστος Κάλλοου, Ελένη Καρακάση, Κρατερός Κατσούλης, Κωνσταντίνα, Βασίλης Λέκκας, Νίνα Λοτσάρη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέσσυ Μάλφα, Μιχάλης Μαρίνος, Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης Εβελίνα Νικόλιζα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Παναγιώτης Πετράκης, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Τάνια Τρύπη.
Τρίτη 24/9, 21:00
Εισιτήρια: 10€-80€. Προπώληση: Ticketmaster.gr 
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα | Τηλ: 210 32 41 807

Η Μαρία Παπαγεωργίου τραγουδά Θάνο Μικρούτσικο στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η παράσταση της Μαρίας Παπαγεωργίου, ένα συγκινητικό μουσικό ταξίδι στο έργο του Θάνου Μικρούτσικου, που αγαπήθηκε και καταχειροκροτήθηκε όπου κι αν παρουσιάστηκε, επιστρέφει τώρα στην Αθήνα για μία μόνο, σπάνια συναυλία, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια επιλέγει και παρουσιάζει 17 «Ταπεινά ρέκβιεμ για το μέλλον» από τη δισκογραφία του Θάνου Μικρούτσικου, με μοναδικό κριτήριο την αγάπη της στο έργο του, αλλά και την πίστη της πως τα τραγούδια αυτά αφορούν τη γενιά της και όλες όσες έπονται. Ανάμεσά τους χιλιοτραγουδισμένα τραγούδια όπως τα: «Χαρούμενο τραγούδι στη Σύλβια Πλαθ», «Γαμμαγραφία», «Η πιο όμορφη θάλασσα», «KuroSiwo», «ΡόζαΛούξεμπουργκ», και πολλά άλλα.
Τρίτη 24.9, 21:00
Εισιτήρια: 17€ Προπώληση, 20€ Στο ταμείο. Προπώληση: ticketservices.gr
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς(6η στάση Παπάγου), Παπάγου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Πάνος Προφήτης είναι ο νικητής του Art Athina Young Artist Award για το 202412.09.2018

Εκθέσεις

Primary Tide: Έκθεση της βραβευμένης από την Art Athina εικαστικού Στεφανίας Στρούζα στο MOMus-Μουσείο Άλεξ Μυλωνά

Μια πρωταρχική, κοσμογονική, καθηλωτική παλίρροια υλικών, νοημάτων, σηματοδοτήσεων και εμπειριών πρόκειται να «συμβεί» με αφορμή τη νέα έκθεση της Στεφανίας Στρούζα με τίτλο «Primary Tide» στο MOMus-Μουσείο Άλεξ Μυλωνά (Πλ. Αγίων Ασωμάτων 5, Θησείο) στην Αθήνα. H έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προγραμματικής συνεργασίας του MOMus-Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης και τον θεσμό της Art Athina για το βραβείο νέου καλλιτέχνη, επιδιώκοντας την υποστήριξη και προβολή του έργου νέων σύγχρονων καλλιτεχνών. Στην έκθεση «Primary Tide», που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αναδρομική της δουλειάς της εικαστικού Στεφανίας Στρούζα των τελευταίων 10 χρόνων, αποτυπώνονται οι αφετηρίες έμπνευσής της και συγχρόνως το πλαίσιο εργασίας της. Πιστή και συνεπής στο έργο της, η ίδια συνθέτει και αποτυπώνει στοιχεία της γεωγραφίας, του πολιτισμού, της τέχνης, της ιστορίας, της μυθολογίας, της επιστήμης και της φιλοσοφίας, με τις γλυπτικές της συνθέσεις, τις in situ εγκαταστάσεις της, τη μίξη των φυσικών και συνθετικών υλικών στη διαδικασία παραγωγής των έργων της.
Διάρκεια Έκθεσης: 12 Σεπτεμβρίου – 3 Νοεμβρίου 2024
Ωράριο: Τρi/Τετ/Παρ/Σάβ/Κυρ: 11:00 – 19:00. Πέμπτη: 11:00 – 22:00
MOMus-Μουσείο Άλεξ Μυλωνά, Πλ. Αγίων Ασωμάτων 5, Θησείο, Αθήνα.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις