MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για τις αντιδράσεις για το ‘Brokeback Mountain’: «Δεν περίμενα σίγουρα ότι ζούμε σε μία ιδεατή κοινωνία» (vid)

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και σχολίασε – μεταξύ άλλων – τα ομοφοβικά σχόλια που έγιναν για την παράσταση “Brokeback Mountain” που πρωταγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Φωτογραφία: Κατερίνα Τσατσάνη / Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μελιτά για το ταξίδι που έκανε στην Αμερική, με σκοπό να προετοιμαστεί για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Καπουράνη, τη θεατρική μεταφορά του «Brokeback Mountain», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου.

Πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός δημοσίευσε ορισμένα από τα ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε για την παράσταση, η οποία ως γνωστόν πραγματεύεται την περίπλοκη ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο καουμπόηδες.

«Ανέβασα τα ομοφοβικά σχόλια γιατί αυτό πραγματεύεται και το έργο. Οι άνθρωποι αυτοί (οι ήρωες της παράστασης) έχουν μεγαλώσει σε μία κοινωνία που τους έχει τραυματίσει και κακοποιήσει, έχουν φτάσει σε ένα σημείο να μισούν τον εαυτό τους και το σώμα στο οποίο είναι μέσα. Νιώθουν εγκλωβισμένοι, θεωρούν ότι ο τρόπος που έχουν μάθει να αγαπούν είναι έγκλημα», ανέφερε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜιχαήλ Ταμπακάκης: Είμαι πρώτα καλλιτέχνης και μετά ηθοποιός12.09.2018

Και συνέχισε λέγοντας: «Έγιναν σχόλια κάτω από τη διαφήμιση που έβαλε το θέατρο. Δεν περίμενα ότι ζούμε σε μία ιδεατή κοινωνία, σίγουρα, αλλά δεν περίμενα και αυτό το πράγμα. Δεν περίμενα ότι θα λάβω τέτοια σχόλια μόνο από τον τίτλο και από την αφίσα. Θεώρησα ότι ίσως να συμβεί όταν βγουν κάποιες φωτογραφίες από την παράσταση». 

«Είχα διαβάσει κάπου κάτι που είχε πει η συνάδελφός σας η Μαλβίνα Κάραλη. Έλεγε ότι δεν υπάρχουν έξυπνοι και χαζοί, δεν υπάρχουν όμορφοι και άσχημοι, ούτε φτωχοί και πλούσιοι. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που δεν έχουν αγαπηθεί και άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Αυτό μου ξεκλειδώνει μία απάντηση σε αυτό το οποίο δέχτηκα», ανέφερε κλείνοντας ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Η παράσταση «Brokeback Mountain» κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου στο Θέατρο Κνωσός.

Περισσότερα από ShowBiz