MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

Πώς καθαρίσαμε μια ιπτάμενη τουαλέτα με θέα το Πασαλιμάνι!

Στο διασκεδαστικό event της Klinex «Ψηλά και Αγνάντευε» διαπιστώσαμε ότι τα Klinex Power Foam Sprays καθαρίζουν και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία – ακόμα και αν βρίσκεσαι στα 20 μέτρα ύψος, σε μία ιπτάμενη τουαλέτα!

KEIMENO: Monopoli Team | 25.09.2024

Αν την περασμένη Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου έτυχε να περνάς από το Πασαλιμάνι του Πειραιά, ενδεχομένως να είδες μια… τουαλέτα να αιωρείται από έναν γερανό στα 20 μέτρα ύψος. Όχι δεν πρόκειται για φάρσα, ούτε για κάποια νέα hot τάση – αν και δεν θα μας έκανε εντύπωση αν το βλέπαμε κι αυτό-, αλλά για μια ομολογουμένως πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση, που η Klinex διοργάνωσε για να γνωρίσουμε τα νέα προϊόντα καθαρισμού Klinex Power Foam Sprays.

Για μία μόνο ημέρα, λοιπόν, όσοι βρεθήκαμε στο happening της Klinex είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το Πασαλιμάνι από ψηλά, μέσα σε μία ιπτάμενη τουαλέτα, κρεμασμένη από έναν γερανό και να διαπιστώσουμε τι εστί… Ψηλά και Αγνάντευε!

Εγώ βρέθηκα από νωρίς εκεί – ήθελα λίγα λεπτά να προετοιμαστώ ψυχολογικά και να ξεπεράσω την υψοφοβία μου. Μπήκα στη λίστα αναμονής και περίμενα υπομονετικά να έρθει η ώρα, για να δοκιμάσω τα νέα Klinex Power Foam Sprays με 360° θέα, όσο μας ενημέρωναν για τον ειδικό σχεδιασμό της νέας γενιάς αυτής καθαριστικών, που τους επιτρέπει να λειτουργούν και ανάποδα, ώστε να φτάνουν στα πιο δύσκολα σημεία του μπάνιου, είτε αυτό είναι κάτω από το χείλος της λεκάνης, είτε ανάποδα στις στήλες της ντουζιέρας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Κατερίνα Αλιφραγκή, υπεύθυνη Marketing της εταιρίας: «Η Klinex είναι ο καθημερινός σύμμαχος χιλιάδων νοικοκυριών για αποτελεσματική και ασφαλή καθαριότητα και απολύμανση. Ο στόχος μας είναι πάντα να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο σε ό,τι αφορά την καθαριότητα και για αυτό είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που η Klinex για μια ακόμη φορά κάνει τη διαφορά με τα νέα καθαριστικά Sprays Klinex Power Foam, φέρνοντας τα πάνω-κάτω! Η εκδήλωσή μας «Ψηλά και
Αγνάντευε» δείχνει με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο τον ανατρεπτικό χαρακτήρα των νέων προϊόντων».

Αυτό θα το διαπιστώναμε λίγο αργότερα στην πράξη, όταν ανεβαίναμε στην καμπίνα – η οποία να σημειώσουμε πως ήταν εξαιρετικά σταθερή και ασφαλής- για να μπορέσουμε να απολαύσουμε χωρίς κανέναν φόβο αυτή την τόσο ιδιαίτερη δράση.

Η εμπειρία στην ιπτάμενη καμπίνα διήρκησε μόλις λίγα λεπτά, αρκετά, δηλαδή, για να θαυμάσουμες το Πασαλιμάνι από ψηλά και να χρησιμοποιήσουμε ένα από τα δύο Klinex Power Foam Sprays με τα φανταστικά αρώματα Arctic Fresh και Floral Fresh.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το Klinex Power Foam Spray καθάρισε και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία της τουαλέτας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης και σχεδόν είχα ξεχάσει ότι όλα αυτά γίνονταν σε μία αιωρούμενη καμπίνα τουαλέτας, με το Πασαλιμάνι στο… πιάτο.

Αν και σίγουρα η πιο ιδιαίτερη, αυτή δεν ήταν η μοναδική δράση που επιφύλασσε για εμάς η Klinex. Στην εκδήλωση υπήρχαν ένα photobooth με τα ανάλογα props, αλλά και ένα ακόμα παιχνίδι, που σε προκαλούσε να καθαρίσεις μία τουαλέτα, φορώντας γυαλιά που σε έκαναν να τα βλέπεις όλα ανάποδα.

Εξάλλου, τα Klinex Power Foam Sprays υπόσχονται να φέρουν κυριολεκτικά τα πάνω – κάτω στον καθαρισμό και την απολύμανση του μπάνιου μας, αφού η καινοτομία τους βρίσκεται στο γεγονός ότι μπορείς να ψεκάσεις και ανάποδα, με την ίδια αποτελεσματικότητα. Να σημειωθεί ότι τα καθαριστικά αυτά δεν περιέχουν ενεργό χλώριο και εξουδετερώνουν το 99% των βακτηρίων.

Αφού, λοιπόν, είχα χρησιμοποιήσει τη σειρά Power Foam Spray, με κάθε δυνατό τρόπο – κανονικά, ανάποδα, στο έδαφος, αλλά και σε 20 μέτρα ύψος – σκεφτόμουν ότι πλέον δεν θα είχα καμία δικαιολογία να αναβάλλω τον καθαρισμό του μπάνιου μου. Τουλάχιστον, όχι αν έχω σύμμαχό μου τα ασταμάτητα Klinex Power Foam Sprays!

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις