MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

4 σημάδια ότι το φούσκωμα που έχεις είναι κάτι πιο σοβαρό

Το 70 τοις εκατό των ανθρώπων υποφέρουν τακτικά από φούσκωμα, με το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS), την παλινδρόμηση οξέος και τη δυσκοιλιότητα ως τρεις από τις πιο κοινές αιτίες.

Monopoli Team

Το φούσκωμα στο στομάχι είναι όταν η κοιλιά σας φουσκώνει και αισθάνεστε άβολα. Και συνήθως συμβαίνει όταν έχετε πάρα πολλά αέρια που φράζουν τη γαστρεντερική οδό. Μπορεί να αποδώσετε το φούσκωμα στην κατανάλωση ορισμένων τροφών, όπως μπρόκολο, φασόλια ή πάρα πολλά φρούτα και λαχανικά. Αν και αυτή είναι μια κοινή αιτία φουσκώματος, υπάρχουν φορές που το φούσκωμα μπορεί να σηματοδοτεί κάτι πιο σοβαρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι να πίνεις για να αντιμετωπίσεις την καούρα12.09.2018

Το φούσκωμα συνήθως δεν είναι κάτι ανησυχητικό και γενικά μπορεί να αποδοθεί στη δυσανεξία ή σε πρόβλημα με το έντερο. Τα συμπτώματα ποικίλλουν. Μερικοί παρατηρούν ότι η κοιλιά τους φαίνεται πρησμένη ή παραμορφωμένη ή μπορεί να εμφανίσουν οξύ πόνο στο στομάχι ή κοιλιακό άλγος. Επίσης πολλοί φουσκώνουν όταν είναι αγχωμένοι (ειδικά αν πάσχουν από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ) ή πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον εμμηνορροϊκό τους κύκλο. Πώς μπορείτε να ξέρετε αν το φούσκωμα που έχετε είναι σοβαρό; Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε 5 σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να είναι καιρός να δείτε τον γιατρό σας.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά