MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

Το brand Τwo In A Castle παρουσίασε τη νέα του συλλογή στο Attica City Link

H εταιρεία παιδικών ενδυμάτων Two In A Castle, παρουσίασε τη νέα της συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 σ’ ένα event με εκπλήξεις, δώρα και λαμπερούς καλεσμένους, στην καρδιά της πόλης.

Monopoli Team

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, η Two In A Castle διοργάνωσε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό event για την παρουσίαση της νέας συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, το οποίο έλαβε χώρα στο ατμοσφαιρικό κέντρο της Αθήνας, στο Attica City Link. Το event αποτέλεσε γιορτή δημιουργικότητας και παιχνιδιού, προσφέροντας στους καλεσμένους, και ειδικά στα παιδιά, πολλές εκπλήξεις και μοναδικά δώρα.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα στιγμιότυπα της εκδήλωσης ήταν η συμμετοχή της καλλιτέχνιδας Αναστασίας Δασκαλοπούλου, η οποία δημιούργησε χειροποίητα, μοναδικά κεντήματα πάνω σε φούτερ, τα οποία στη συνέχεια προσφέρθηκαν ως προσωποποιημένα δώρα στους παρευρισκόμενους. Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να κεντήσουν και οι ίδιοι, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία που συνδύαζε τη διασκέδαση με τη δημιουργική έκφραση.

Αναστασία Μενδρινού

Ανάμεσα στους λαμπερούς παρευρισκόμενους με τα παιδιά τους, ξεχώρισαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Χριστίνα Μπόμπα, η Δανάη Μιχαλάκη, η Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Νικολέττα Ράλλη.

Δανάη Μιχαλάκη και Ιωάννα Κανέλλη.

Η Two In A Castle , γνωστή για τις καινοτόμες και παιχνιδιάρικες δημιουργίες της, συνεχίζει να προσφέρει πρωτότυπα και μοντέρνα ρούχα για παιδιά, συνδυάζοντας ποιότητα, φαντασία και λειτουργικότητα, ενώ παράλληλα φροντίζει να μετατρέπει κάθε παρουσίαση της σε μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Βικτώρια Αθανασίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBack to School… με τα πιο όμορφα παιδικά ρολόγια από την Flik Flak12.09.2018

Περισσότερα από Αγορές