MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
28
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

4+1 must try burgers που δεν θα βρεις στο Burger Fest

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω το δεύτερο 3ήμερο του 10ου Burger Fest, είναι γεγονός. Εμείς όμως θα κινηθούμε για λίγο εκτός του φεστιβάλ και θα επισκεφτούμε 5 burger spots, που πραγματικά αξίζει να βάλετε στη λίστα σας! 

Μαριαλενα Μάλλιου | 28.09.2024

Το δεύτερο 3ήμερο του επετειακού Burger Fest είναι πλέον γεγονός και όλοι οι – τρελαμένοι με τα burgers – έχουν συντονιστεί στους ρυθμούς του. Τιμής ένεκεν, λοιπόν, θα αναφερθούμε κι εμείς στα burgers. Σήμερα, ωστόσο, δεν θα μιλήσουμε για τα burgers που θα βρείτε στο Burger Fest, αλλά θα κινηθούμε… εκτός φεστιβάλ και θα πάμε σε 5 burger spots, που πραγματικά αξίζει να βάλετε στη λίστα σας!

Slum it
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SLUM IT (@slum_it)

Μικρό, παρεΐστικο και με φανταστικό φαγητό, το Slum it μας συστήθηκε πριν από λίγους μήνες και ήδη έχει κατακτήσει την καρδιά μας όσον αφορά το street food. Ανάμεσα στις πεντανόστιμες προτάσεις του μαγαζιού, ξεχωρίσαμε το burger προβατίνα του, το οποίο φτιάχνεται μπροστά μας, στην ανοιχτή κουζίνα που διαθέτει και μπορείς να το απολαύσεις στην πολύχρωμη αυλή του με street vibes. Αν, λοιπόν, ψάχνεις ένα διαφορετικό burger, το Slum it είναι το spot για εσένα!
Διεύθυνση: Βρυούλων 15, Νέα Φιλαδέλφεια 14341
Τηλέφωνο: 2110026355

Brisket Bro

Ακόμα ένα μαγαζί με φανταστικό burger θα βρεις στο Κέντρο, το Περιστέρι και τη Νέα Σμύρνη. Ο λόγος για το Brisket Bro, το οποίο, αν δεν έχεις ήδη επισκεφθεί, πρέπει να βάλεις στη λίστα σου. Το δικό μου αγαπημένο (ως κλασική fan του σκόρδου) είναι το Smashed Burger με μαγιονέζα μαύρου σκόρδου. Ωστόσο, το -κατά γενική ομολογία- must try του μαγαζιού είναι το Brisket Burger (από το signature μενού του μαγαζιού), με ένα brisket, που λιώνει στο στόμα.
Διεύθυνση: Τσακάλωφ 14, Αθήνα 10673 (κεντρικό κατάστημα)
Τηλέφωνο: 2103643311

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΏρα για brunch: 5 διευθύνσεις για νόστιμα pancakes και cozy ατμόσφαιρα12.09.2018

Kokoloko’s

Και πάμε σε ένα ακόμα new entry της Αθηναϊκής γαστρονομίας και ένα μαγαζί αφιερωμένο στο κοτόπουλο, όπως καταλαβαίνουμε, άλλωστε και από το όνομα του. Στο Kokoloko’s, εκτός από τις διάφορες, πολύ ενδιαφέρουσες, επιλογές με κοτόπουλο, βρίσκουμε και τρία burgers, που μας έχουν μείνει αξέχαστα. Τα δύο από αυτά, όπως, λογικά, θα φαντάζεστε, είναι φυσικά με κοτόπουλο. Ωστόσο, και οι fans των smashed burgers θα φύγουν ικανοποιημένοι, καθώς στο μενού υπάρχει και αυτή η επιλογή.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 75, Μελίσσια 15127
Τηλέφωνο: 2108042437

Φ.Γ.Κ.

Και πηγαίνουμε στην Πετρούπολη και στον φανταστικό underground χώρο του Φ.Γ.Κ. (ή, πιο περιφραστικά: Φαγητού Για Κολλημένους). Εκεί, σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα, με πολύ καλή μουσική -να τα λέμε κι αυτά- βρήκαμε κάποια από τα καλύτερα και πιο οικονομικά burgers της πόλης. Το μαγαζί έχει μια έφεση στα smashed μπιφτέκια και, μέσα από απλά υλικά καταφέρνει να αναδείξει τις γεύσεις και να δημιουργήσει συνδυασμούς, που θα σου μείνουν αξέχαστοι. Δικό μας αγαπημένο το Γκάρλικ Μάσρουμ Μπέργκερ, με μανιτάρια και σκόρδο (όπως θα καταλάβατε και από το όνομα), που, πραγματικά, έχει χαραχθεί στην ψυχή μας.
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 66, Πετρούπολη 13231
Τηλέφωνο: 2160019960

Godgilla
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AboutFood.Gr © (@aboutfood.gr)

Τελευταία μας στάση: η Σαλαμίνα και το Godgilla Umami. Κάθε burger του μαγαζιού είναι ένα ξεχωριστό must try με το Spicy Προβατίνα να μας κλέβει για τα καλά την καρδιά. Φυσικά, υπάρχουν και πιο απλές επιλογές για τους πιο «ψύχραιμους» food lovers. Τα πάντα φτιάχνονται στο μαγαζί, από τα μπιφτέκια μέχρι τις σως και τα ψωμάκια του -brioche βουτύρου παρακαλώ- αγκαλιάζουν τέλεια το κάθε περιεχόμενο. Τελικό μας πόρισμα: αξίζει να πας μέχρι τη Σαλαμίνα μόνο και μόνο για να δοκιμάσεις αυτό το burger!
Διεύθυνση: Σαλαμινομάχων 2, Παλούκια 18900
Τηλέφωνο: 2104682202

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση