MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
29
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

To “Buona Mattina” είναι το μέρος που όλοι θέλουμε να περάσουμε τα γεράματά μας – Τρυπώσαμε στα backstage του VIP Καλά γεράματα

Το “VIP καλά γεράματα” κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και εμείς βρεθήκαμε στο περιβόητο γηροκομείο, για να σας μεταφέρουμε από πρώτο χέρι όσα πρόκειται να δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Το γυμναστήριο του "Buona Mattina"
author-image Μιλένα Αργυροπούλου

«Αυτό δεν μπορεί να είναι γηροκομείο». Αυτή ήταν η σκέψη η δική μας-και χωρίς αμφιβολία πολλών ακόμη-όταν αντικρίσαμε για πρώτη φορά τον καταπράσινο κήπο και την πολυτελή έπαυλη με όλες τις ανέσεις, όπου διαμένουν οι πρωταγωνιστές μας. Κι όμως το “Buona Mattina” είναι το ιδανικό μέρος για όσους βρίσκονται στη ‘δύση’ της ζωής τους. Μοιάζει κυριολεκτικά με έναν επίγειο παράδεισο. Πισίνα, γυμναστήριο, πλουσιοπάροχα γεύματα και 24ωρη επίβλεψη από φροντιστές που είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη των τροφίμων μας έκαναν να σκεφτούμε-για να μη σας πούμε ψέματα-ότι ‘αν είναι έτσι τα γεράματα, χαλάλι’!

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι η φρέσκια κωμωδία “VIP καλά γεράματα” θα μας χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου- με τους χαρακτήρες της να είναι όλοι ‘ένας κι ένας’- και θα μετατρέψει την Τετάρτη, οπότε και θα προβάλλονται τα επεισόδιά του, στην αγαπημένη μας μέρα!

Πάρις Θωμόπουλος στον ρόλο του Μιχάλη Κοντορούση, του ‘φιλόδοξου’ γιατρού του γηροκομείου μας

Όσα μας είπαν οι συντελεστές

Στο ‘τιμόνι’ αυτής της καλοδουλεμένης παραγωγής συναντάμε τον Μιχάλη Βογιατζάκη στη σκηνοθεσία, τη Γωγώ Φώτου και τον Μάκη Πιτταρά στο σενάριο, καθώς και τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος μίλησε για την κωμωδία ‘ως ένα δύσκολο είδος, που όμως κερδίζει την αγάπη του κόσμου’«Είμαι σίγουρος ότι θα γελάσετε, αφού όλοι οι συντελεστές έχουν πάθος για αυτό που κάνουν. Παρά το δύσκολο της κωμωδίας, αν υπάρχει καλό σενάριο, σκηνοθεσία και ερμηνείες-όπως στην περίπτωσή μας-τότε το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο», δήλωσε.

Idra Kayne στον ρόλο της Οπουνίμι Αγκίκου, της καθαρίστριας με καταγωγή από την Ουγκάντα

Οι σεναριογράφοι από την άλλη μοιράστηκαν μαζί μας πώς τους γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία της σειράς. «Φανταστήκαμε μια μονάδα πολυτελούς φροντίδας ηλικιωμένων και στόχος μας είναι να δείξουμε ότι η τελευταία πράξη της ζωής δεν είναι θλιμμένη. Θα δείτε τους νέους και τους μεγάλους να συνυπάρχουν αρμονικά, καθότι καθρεφτίζονται και μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον».

Κώστας Καζάκας στον ρόλο του ‘έξαλλου’ τρόφιμου Ζαχαρία Κοέν

«Θα πούμε πολλά αστεία και θα δείτε τελικά ένα γηροκομείο-‘νηπιαγωγείο’, όπου οι νεότεροι είναι σαν γέροι. Ελπίζουμε να είναι μια κωμωδία που θα απολαύσετε, μιας και είναι μόνο μία φορά την εβδομάδα κι έτσι δεν θα κουράσει», δήλωσε τέλος ο σκηνοθέτης Μιχάλης Βογιατζάκης

«Τσακώσαμε» τους πρωταγωνιστές

Οι βασικοί χαρακτήρες που θα συναντήσουμε διακρίνονται-πέρα από τη Ματίνα, την ιδιοκτήτρια της μονάδας και ‘τέρας’ ορθολογισμού’ (Άννα Κουτσαφτίκη)- στους τρόφιμους αλλά και σε όσους εργάζονται για τη φροντίδα των ηλικιωμένων ή του χώρου. Χριστίνα Τσάφου λοιπόν ως μία από τους τρόφιμους και Μαρία Πετεβή ως νοσηλεύτρια του “Buona Mattina” βρέθηκαν κοντά μας και μας μίλησαν περαιτέρω για τους ρόλους που θα κληθούν να ενσαρκώσουν.

Άννα Κουτσαφτίκη ως Ματίνα Ανδρεοπούλου

«Υποδύομαι τη Ζανέτ, η οποία ήταν πρώην αεροσυνοδός και είχε βγει σταρ Ελλάς. Έχει ζήσει στη Γαλλία και ήταν παντρεμένη με σχεδιαστή μόδας, του οποίου ανεχόταν συνεχώς τις απιστίες, χωρίς όμως να παίρνει διαζύγιο, καθώς δεν άντεχε ποτέ τις εντάσεις. Η Ζανέτ είναι γαλαντόμα και έχει ευχάριστη διάθεση, πάσχει βέβαια και από ελαφριά άνοια», ήταν τα λόγια της Χριστίνας Τσάφου.

Χριστίνα Τσάφου ως Ζανέτ Κυπουργού

«Ο ρόλος μου είναι αυτός της Τζωρτζίνας, που δουλεύει στο γηροκομείο ως νοσηλεύτρια και κυριολεκτικά λατρεύει τους ηλικιωμένους. Η Τζωρτζίνα, παρότι μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί και είναι ένας καταπιεσμένος άνθρωπος, αγαπάει πολύ να προσφέρει. Ωστόσο συχνά έχει αντικρουόμενα συναισθήματα, γιατί το αξιακό της σύστημα της επιβάλλει να βάζει τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές της», μας είπε η Μαρία Πετεβή.

Μαρία Πετεβή ως Τζωρτζίνα Βλάχου

Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος στον ρόλο του Αντώνη Περεντή, φροντιστή και συντρόφου της Τζωρτζίνας

Μια βόλτα στα backstage

Χάρη στον βοηθό παραγωγού, Βασίλη Μπαρούμη, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα μίνι ‘τουρ’ στους χώρους του “Buona Mattina” και να αντλήσουμε φωτογραφικό υλικό από τα μέρη που φιλοξενούν τους τρόφιμούς μας.

Το γυμναστήριο του “Buona Mattina”

Η πισίνα, όπου οι τρόφιμοι απολαμβάνουν τις βουτιές τους

Το σαλόνι, χώρος συζητήσεων και ξεκούρασης

Η μεγάλη τραπεζαρία στην αυλή, όπου οι τρόφιμοι παίρνουν το πρωινό τους

Το γραφείο της Ματίνας με το ‘αγαπημένο’ ροζ φλαμίνγκο που θα συναντάμε συχνά

Ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 22:30 για να δούμε επιτέλους τη ζωή μέσα στο ‘τρελοκομείο’ “Buona Mattina” μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Να είστε συντονισμένοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Γνωρίζουμε τους ήρωες της ιστορίας λίγο πριν την πρεμιέρα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News