MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
30
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Χωρίς ενιαίο μέτωπο η φωτιά στην Κορινθία – Νεκροί οι δύο αγνοούμενοι

Αν και αναμένεται η ταυτοποίηση, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τους δύο άνδρες, 35 και 40 ετών, που αναζητούνταν από χθες.

Monopoli Team

Καλύτερη η εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στην Κορινθία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική η πυρκαγιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο, αλλά οι φλόγες καίνε σε πολλές διάσπαρτες εστίες Συνολικά επιχειρούν 350 πυροσβέστες, με 14 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 110 οχήματα, ενώ από εναέρια μέσα έχουν σηκωθεί 7 αεροσκάφη και 11 ελικόπτερα, εκ των οποίων τα 2 συντονιστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕνισχύοντας το ανεκτίμητο έργο των εθελοντών δασοπυροσβεστών12.09.2018

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 6 το πρωί της Δευτέρας (30/9) εντοπίστηκαν δυο απανθρακωμένες σοροί έξω από μαντρί κοντά στο χωριό Ελληνικό, στην Κορινθία. Αν και αναμένεται η ταυτοποίηση των σορών, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τα δύο τους δύο άνδρες, 35 και 40 ετών, που αναζητούνταν από χθες στην περιοχή Άνω Πιτσά Κορινθίας. Κατά πληροφορίες οι δύο άνδρες πήραν τα μηχανάκια τους και κινήθηκαν προς το μαντρί γνωστού τους για να τον βοηθήσουν να σώσει τα ζώα από τη φωτιά που μαινόταν. Κατά τις ίδιες πηγές, στον δρόμο πυροσβέστες τους παρότρυναν να απομακρυνθούν, καθώς η φωτιά βρισκόταν σε εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα