MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
30
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Έκανα πάντα τηλεόραση από… απόσταση» (vid)

Η Φιλαρέτη Κομνηνού μίλησε στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για την τηλεόραση, τη σχέση της με τον γιο της Γιώργο Παπαγεωργίου αλλά και για τον έρωτα στη ζωή της.

Monopoli Team

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση τη νέα σεζόν μίλησε μεταξύ άλλων στην  κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» η Φιλαρέτη Κομνηνού. «Κάναμε το ‘Να με λες μαμά’, μια σειρά οκτώ επεισοδίων, η οποία θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν στον Alpha», αποκάλυψε η ηθοποιός, η οποία επιστρέφει τηλεοπτικά μετά την «Αγγελική» που επίσης είχε προβληθεί από την συχνότητα του Alpha τη σεζόν 2020 – 2021. «Αυτή ήταν η σχέση μου με την τηλεόραση από τότε που ξεκίνησα με τον Κουτσομύτη, τον Παπακαλιάτη. Δεν θα έλεγα πως έκανα τηλεόραση επιλεκτικά – είναι και λίγο κλισέ – αλλά έκανα τηλεόραση από… απόσταση». 

«Ήμουν η ‘πρώτη’ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Όταν κάναμε το ‘Η ζωή μας μια βόλτα’ είχαμε 2000. Είναι πολλά τα χρόνια», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός, ενώ απάντησε στο πώς καταφέρνει να μην είναι «ντίβα». «Το να κάνεις τη δουλειά σου και συγχρόνως να κρατάς και κάποιες αποστάσεις από πράγματα τα οποία θα σε βγάλουν έξω από τον στόχο ή θα σου δημιουργήσουν περίεργα σύνδρομα ναρκισσισμού και εγωκεντρισμού, ήταν κάτι που εγώ δούλεψα με τον εαυτό μου». 

«Δεν έχω σχέση συντροφική. Μάλλον έχω απενεργοποιηθεί. Οι κύκλοι γίνονται και πάντα έλεγα ότι σημασία έχει να έρθει λίγο το να χορτάσεις τα πράγματα για να υποδεχθείς κάτι άλλο. Θεωρώ ότι ο κύκλος ο ερωτικός έχει λίγο ολοκληρωθεί και δεν έχω κανένα θέμα να ζω με την αγωνία αυτής της σχέσης. Τώρα έχω να βλέπω το μουτράκι της εγγονής μου! Τώρα είναι άλλα πράγματα πολύ ισχυρά που μπορεί να μου δώσουν αυτή την πληρότητα που θέλω», είπε στη συνέχεια αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και το κομμάτι του έρωτα σε αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝα με λες μαμά: Μαρία Κίτσου, Φιλαρέτη Κομνηνού και Δανάη Επιθυμιάδη για την νέα σειρά του Alpha12.09.2018

Όσο για τη συνεργασία με τον γιο της Γιώργο Παπαγεωργίου, η Φιλαρέτη Κομνηνού είπε: «Δεν έχουμε παίξει μαζί, μάς έχουν προτείνει πράγματα αλλά το αναβάλλαμε. Και τώρα ήρθε η στιγμή να συνεργαστούμε σε ένα πολύ δυνατό έργο, την ‘Αμφιβολία’. Αυτό το έργο είναι σαν να γράφτηκε χθες». 

«Όταν ξεσπάνε σκάνδαλα σαν αυτά στο Metoo, έχεις ανάγκη το να εμπιστευτείς και να πιστέψεις ότι τα κίνητρα κάποιων ανθρώπων δεν έχουν τέτοιο σκοπό. Όταν όμως αυτό ματαιώνεται ή αποδεικνύεται το αντίθετο, παθαίνεις ένα σοκ και δεν ξέρεις πια που να ακουμπήσεις. Με τρομάζει αυτή η έκρηξη βίας», είπε στο τέλος η ηθοποιός.

Περισσότερα από ShowBiz