MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
30
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Όσο με πάει ο χρόνος θα παίζω. Η κατάρρευση έρχεται πιο γρήγορα όταν μένεις σπίτι» (vid)

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου, βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιθυμία του να παραμείνει για χρόνια ακόμα στην υποκριτική, αλλά και στη συνεργασία του για πρώτη φορά επί σκηνής με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Φωτογραφία" Ελίνα Γιουνανλή/ Monopoli.gr
Monopoli Team

«Όσο με πάει ο χρόνος θα παίζω και θα γερνάω», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου καθισμένος στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». «Μου αρέσει ο Άντονι Χόπκινς γι’ αυτό. Δουλεύει τον εαυτό του και για εσένα είναι πολύ εμπνευστικό να τον βλέπεις. Με φαντάζομαι έτσι στο μέλλον. Έρχεται πιο γρήγορα η κατάρρευση όταν μένεις σπίτι, κατά τη γνώμη μου», σχολίασε και με αφορμή το περιστατικό με την Μαρινέλλα στο Ηρώδειο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χρόνια φιλία του με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής αυτό το καλοκαίρι στους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη. «Έχει να κάνει με τη χημεία και δυστυχώς ή ευτυχώς πολλές φορές έχει συμβεί να είμαστε φίλοι με κάποιον συνάδελφο και να μην πάει καλά. Με τον Οδυσσέα επειδή είμαστε φίλοι χρόνια, έχουμε περάσει από διάφορα πόστα, τώρα είναι η πρώτη φορά που είμαστε όλη την ώρα στην σκηνή. Τον πήρα τηλέφωνο με άγχος και του είπα ‘μην και δεν λειτουργήσει το μεταξύ μας’ και με ηρέμησε. Εμένα με έπιασαν τα αρνητικά μου, ότι κι αν χαλάσει η σχέση μας και δεν πάει καλά; Εν τέλει πήγε καλύτερα από όσο περίμενα. Φτιάξαμε ένα ντουέτο ανθρώπων που θέλει να είναι ‘μαζί’, μια έννοια που θέλαμε να υπάρχει και στην παράσταση». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Όρνιθες του Άρη Μπινιάρη “πετάνε” για μια τελευταία φορά στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz