MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
30
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Η νέα σειρά Starflake της Mon Rêve θα κάνει απλά εκθαμβωτική την κάθε σου εμφάνιση

Ανακάλυψε τη νέα σειρά Starflake της Mon Rêve και φώτισε τη ρουτίνα μακιγιάζ σου όπως ποτέ άλλοτε.

Monopoli Team

Ανακάλυψε τη νέα σειρά Starflake της Mon Rêve και φώτισε τη ρουτίνα μακιγιάζ σου όπως ποτέ άλλοτε. Η σειρά Starflake περιλαμβάνει το ενυδατικό Lip Oil και το πολυχρηστικό Glitter Gel τα οποία μπορούν να κάνουν τη κάθε σου εμφάνιση απλά εκθαμβωτική.

StarflakeLip Oil: Let your lips shine like the stars

Το Lip Oil της σειράς Starflake έρχεται για να ενυδατώσει και να περιποιηθεί τα χείλη σου όπως ένα balm, αλλά και να τους χαρίσει την υγρή λάμψη του gloss. Διατηρεί ανάλαφρα τα χείλη, χωρίς να κολλάει, ενώ το πρωτοποριακό flat πινέλο σιλικόνης κάνει την εφαρμογή παιχνιδάκι. Θα γίνει το νέο αγαπημένο σου lip accessory και είναι ιδανικό για να το εφαρμόζεις κατευθείαν στα χείλη ή πάνω από το κραγιόν όταν θέλεις να προσθέσεις ένα boost ενυδάτωσης και hyper λάμψης.

Starflake Glitter Gel: Unveil your cosmic sparkle

Το Glitter Gel πολλαπλών χρήσεων της σειράς Starflake είναι το απόλυτο προϊόν λάμψης που χρειάζεσαι για ένα εντυπωσιακό multi-chrome αποτέλεσμα. Με δροσερή, ανάλαφρη water-based σύνθεση, εφαρμόζεται πολύ εύκολα, είτε ταμποναριστά είτε με πινέλο, και σταθεροποιείται για ώρες χωρίς της χρήση κόλλας. Πολυχρηστικό, μπορείς να το εφαρμόσεις σε μάτια, πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, είτε μόνο του για πιο «διακριτικό» εφέ, είτε πάνω από σκιά, κραγιόν ή ρουζ για extra sparkle.

Οι αποχρώσεις της σειράς Starflake αντανακλούν το φως και δημιουργούν ένα πολυδιάστατο πρισματικό εφέ μεγάλης διάρκειας κάνοντας έτσι το μακιγιάζ σου μαγικό.

Αποχρώσεις STARFLAKE Lip Oil: No.01 Fairy Spell | No.02 Magic Lake | No.03 Mystic Dream | No.04 Candy Love

Αποχρώσεις STARFLAKE Glitter Gel: No.01 Mermaid | No.02 Honeymoon | No.03 Sand Dune | No.04 Firefly | No.05 Diamond

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMon Rêve: Με τις ολοκαίνουριες αποχρώσεις των αγαπημένων Shiny Lips ετοιμάσου να γίνεις το επίκεντρο του party12.09.2018

Περισσότερα από Αγορές