MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
30
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

Η Nespresso Professional γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ με τον νέο Indonesia Fairtrade

Η Nespresso Professional γιορτάζει την 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, με μια νέα προσθήκη στην premium συλλογή της: τον καφέ Indonesia.

Monopoli Team

Παράλληλα, η Nespresso παραμένει αφοσιωμένη στις αξίες της βιωσιμότητας, συνεχίζοντας να ηγείται σε πρωτοβουλίες που στηρίζουν το περιβάλλον και τις τοπικές κοινότητες καλλιεργητών. Με καινοτόμες δράσεις και συνεργασίες, η εταιρεία διασφαλίζει ότι ο καφές που απολαμβάνουμε σήμερα προέρχεται από μια αλυσίδα αξιών που σέβεται τη φύση και τους ανθρώπους.

Indonesia: Ποιότητα και ηθική παραγωγή

Ο Indonesia αποτελεί την τελευταία πρόταση της Nespresso Professional, συνδυάζοντας εξαιρετική γεύση με ηθική καλλιέργεια. Με τη πιστοποίηση Fairtrade, η ποικιλία καφέ Indonesia υποστηρίζει υπεύθυνες πρακτικές καλλιέργειας και εξασφαλίζει δίκαιη ανταμοιβή για τους αγρότες. Αυτή η πρωτοβουλία όχι μόνο προστατεύει το περιβάλλον, αλλά και ενδυναμώνει τις κοινότητες των καλλιεργητών. Ο καφές αυτός προσφέρει γήινα αρώματα και νότες κακάο, προσδίδοντας μια premium εμπειρία στους πελάτες και στους εργαζόμενους κάθε επιχείρησης.

Συνεχιζόμενες πρωτοβουλίες βιωσιμότητας

Η Nespresso παραμένει αφοσιωμένη στη βιωσιμότητα μέσω του AAA Sustainable Quality™ Program, στηρίζοντας πάνω από 150.000 παραγωγούς σε όλο τον κόσμο και συνεργαζόμενη με την Rainforest Alliance και το Pur Projet για τη φύτευση εκατομμυρίων δέντρων. Μέσα από το project “Zero Waste”, η Nespresso συνεχίζει να προωθεί πρακτικές κυκλικής οικονομίας, διασφαλίζοντας τη μείωση των αποβλήτων μέσω προγραμμάτων ανακύκλωσης και τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στα παραγωγικά της κέντρα. Έχοντας δεσμευτεί να επιτύχει ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα, η εταιρεία στοχεύει να συνεχίσει να μειώνει τις εκπομπές CO2 σε όλες τις λειτουργίες της και να προσφέρει βιώσιμες λύσεις στους πελάτες της.

Κάλεσμα για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Αυτή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, ας σταθούμε για μια στιγμή και ας εκτιμήσουμε τη μαγεία που κρύβεται πίσω από κάθε φλιτζάνι. Ο καφές είναι περισσότερο από μια απλή απόλαυση· είναι το αποτέλεσμα μιας αδιάκοπης συνεργασίας μεταξύ ανθρώπου και φύσης, μιας διαρκούς προσπάθειας που συνδέει μακρινές γωνιές του κόσμου με τη στιγμή που το άρωμα γεμίζει τον αέρα.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν αυτό το ταξίδι μαζί, ανακαλύπτοντας κάθε φορά μια νέα γεύση, μια νέα ιστορία, και ας διατηρήσουμε την ουσία του καφέ ζωντανή για τις μελλοντικές γενιές. Διότι, για τη Nespresso Professional, κάθε φλιτζάνι καφέ είναι μια γιορτή της ζωής, του πλανήτη και της ευθύνης που έχουμε να τα προστατεύσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠου δίνουμε ραντεβού για καφέ το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη;12.09.2018

Περισσότερα από Αγορές