MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
01
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ

Διασκέδαση στην Αθήνα: Τα μουσικά σχήματα που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν

Η μουσική σκηνή της Αθήνας αλλάζει συνεχώς, με νέα σχήματα και συνεργασίες να εμφανίζονται κάθε χρόνο.

Monopoli Team

Αυτή η σεζόν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συναρπαστική, καθώς αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν νέα μουσικά σχήματα. Αυτή η χρονιά προμηνύεται γεμάτη μουσικές εκπλήξεις και αξέχαστες στιγμές. Οι καλλιτέχνες που πρωταγωνιστούν στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας είναι έτοιμοι να μας ενθουσιάσουν και να μας προσφέρουν μοναδικές βραδιές διασκέδασης!

Στο «Εμπατή North Live Stage», ο Θέμης Αδαμαντίδης ενώνει τις δυνάμεις του με την Κατερίνα Στανίση και τη Φανή Δρακοπούλου. Η πρεμιέρα τους πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, και οι τρεις καλλιτέχνες αναμένεται να προσφέρουν αξέχαστες βραδιές γεμάτες από τις αγαπημένες επιτυχίες τους, εξασφαλίζοντας ότι η διασκέδαση δεν θα έχει όρια.

Στο Cabaret Athens, ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει το κοινό με τις μαγευτικές του εμφανίσεις. Κάθε βραδιά μαζί του είναι μια μοναδική εμπειρία, καθιστώντας τον τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη της πόλης, και οι θαυμαστές του ανυπομονούν να ζήσουν τη δυναμική του παρουσία πάνω στη σκηνή.

Στο Fantasia Live, ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει στην πίστα, αυτή τη φορά με τη Λένα Ζευγαρά. Μαζί, υποσχέθηκαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα γεμάτο ενέργεια και πάθος, προσφέροντας στο κοινό βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες, γεμάτες ρυθμό και δυνατές ερμηνείες.

Στο Vog Club Athens, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ρία Ελληνίδου μαγνητίζουν την προσοχή με τις φρέσκες και δυναμικές τους ερμηνείες. Η χημεία τους στη σκηνή δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα, ωθώντας το κοινό να συμμετέχει και να απολαύσει κάθε στιγμή της μουσικής αυτής παράστασης.

Στο ανακαινισμένο Rox Live Stage, πρώην γνωστό ως Vegas Live Stage, οι Γονίδης – Τσαλίκης έρχονται να μας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία. Το πρόγραμμα τους υπόσχεται μια μαγευτική συνύπαρξη επιτυχιών και διασκέδασης, γεμίζοντας κάθε βραδιά με ενέργεια και αξέχαστες στιγμές.

Η αυλαία του «Theama Athens Live Stage» ανοίγει στις 11 Οκτωβρίου, φέρνοντας στη σκηνή μια δυνατή τριάδα. Οι Πάολα – Μενιδιάτης και ο Νίνο θα ανεβάσουν τη διάθεση του κοινού με ερμηνείες που γεμίζουν την ατμόσφαιρα με κέφι και αγαπημένες λαϊκές επιτυχίες. Οι εμφανίσεις τους θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, χαρίζοντας μοναδικές βραδιές διασκέδασης.

Στο «Κέντρο Αθηνών», ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναλαμβάνει την ηγεσία του προγράμματος, σε μια χρονιά που οι επιτυχίες του εκτοξεύονται. Ως ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του, υπόσχεται νύχτες γεμάτες εκρηκτικές ερμηνείες και αγαπημένες επιτυχίες, κάνοντας το Κέντρο Αθηνών τον απόλυτο προορισμό για διασκέδαση.

Η Άννα Βίσση επιστρέφει στη σκηνή του «Hotel Ερμού» για 9η συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύοντας την αξεπέραστη γοητεία της. Με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει κλασικές επιτυχίες με νέες εκτελέσεις, η Βίσση μαγεύει το κοινό, κάνοντας το κοινό να ζει βραδιές γεμάτες ένταση, πάθος και διασκέδαση.

Από την 1η Νοεμβρίου, το Anodos Live Stage υποδέχεται δύο από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το δίδυμο ΠλούταρχοςΜακρόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο λαϊκή μουσική, που υπόσχεται να συγκινήσει και να διασκεδάσει τους θαυμαστές του είδους. Ετοιμάσου για βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες!

Το Έναστρον ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τις Μέλισσες και την Ελένη Φουρέιρα, φέρνοντας έναν φρέσκο ήχο γεμάτο ρυθμό. Αυτή η συνεργασία υπόσχεται μοναδικές βραδιές γεμάτες pop και dance επιτυχίες, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για χορό και διασκέδαση. Το Έναστρον θα γίνει το hotspot των νέων της πόλης!

Από τις 7 Σεπτεμβρίου, το Romeo Club υποδέχεται τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου, οι οποίοι μας χαρίζουν βραδιές γεμάτες με τις αγαπημένες μας λαϊκές επιτυχίες. Η μοναδική φωνή τους και η χημεία τους θα γεμίσουν την πίστα του Romeo Club με κέφι, κάνοντάς μας να τραγουδάμε όλοι μαζί!

Το Posidonio Music Hall υποδέχεται τη νέα σεζόν με τον Θοδωρή Φέρρη και τον Νίκο Απέργη, δύο σταρς της ελληνικής μουσικής που γνωρίζουν πώς να ξεσηκώνουν το κοινό. Από τις 6 Σεπτεμβρίου, οι βραδιές τους υπόσχονται ατελείωτο κέφι και χορό, κάνοντας το Posidonio έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για διασκέδαση αυτόν τον χειμώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Σταυρός του Νότου γιορτάζει 30 χρόνια στις 3 σκηνές του – Το πρόγραμμα της πρώτης σεζόν12.09.2018

Στο Nox Athens, ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν το κοινό με μια συνεργασία που αναμένεται να μείνει αξέχαστη. Ο Ρέμος, με την μόνιμη παρουσία του, και η Βανδή, που φέρνει μια αύρα ανανέωσης, συνθέτουν ένα εκρηκτικό δίδυμο που θα ξεσηκώσει τους θαυμαστές τους.

Ο Γιώργος Σαμπάνης επιστρέφει στο Βοτανικό για τρίτη συνεχή χρονιά, έτοιμος να ενθουσιάσει το κοινό με τη χαρακτηριστική του ενέργεια και τις γνωστές επιτυχίες του. Μαζί του θα είναι ο ταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος, δημιουργώντας ένα σχήμα που συνδυάζει την εμπειρία με τη φρεσκάδα της νεότητας.

Στην Ακτή Πειραιώς, η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τις αγαπημένες της λαϊκές επιτυχίες. Μαζί της, η ανερχόμενη Αναστασία, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις, θα προσθέσει τη δική της νότα στο πρόγραμμα, υποσχόμενη μια εμπειρία γεμάτη ζωντάνια.

Στην Αυτοκίνηση, οι Γαρμπή – Σχοινάς ενώνουν ξανά τις φωνές τους μετά από πολλά χρόνια, προσφέροντας ένα μοναδικό reunion. Με τη μοναδική χημεία τους, το ζευγάρι θα μας ταξιδέψει σε βραδιές γεμάτες μουσικές επιτυχίες και 90s διάθεση, κάνοντας το κοινό να θυμηθεί παλιές αλλά αγαπημένες στιγμές.

Περισσότερα από Έξοδος