MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
02
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Πολυνουκλεοτίδια: Τι είναι και πώς επιδρούν στο δέρμα

Μια νέα θεραπεία που κάνει το δέρμα πιο λαμπερό, σφριγηλό και πιο ενυδατωμένο, με ορατή μείωση των ρυτίδων και των ατελειών.

IG @zinafashionvibe
Monopoli Team

Τον τελευταίο καιρό, μια νέα θεραπεία ομορφιάς έχει τραβήξει την προσοχή του beauty industry: τα πολυνουκλεοτίδια, πιο γνωστά ως «σπέρμα σολομού». Αυτή η διαδικασία γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη, χάρη και στην προώθησή της από celebrities, όπως η Kim Kardashian, η οποία έχει δηλώσει δημόσια ότι έχει κάνει ενέσεις DNA ψαριών για να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματός της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ3 «skincare παγίδες» που οδηγούν σε πρόωρη γήρανση12.09.2018

Τι είναι τα πολυνουκλεοτίδια

Τι είναι όμως τα πολυνουκλεοτίδια; Πρόκειται για μια νέα γενιά βιοδιεγερτών, οι οποίοι εγχέονται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Ο κύριος σκοπός τους είναι να διεγείρουν τα κύτταρα του δέρματος να παράγουν στοιχεία όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη, οι θεμελιώδεις πρωτεΐνες που δίνουν στο δέρμα ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας τείνει να χάνει αυτές τις ουσίες και τα πολυνουκλεοτίδια έχουν σχεδιαστεί για να επανενεργοποιούν τη διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων.

IG @zinafashionvibe

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά